Ce spun ochii despre o persoană? Uite la ce anume trebuie să fii atentă atunci când priveşti în ochii cuiva.

Se zice că ochii sunt oglinda sufletului,în aceştia spun multe despre gândurile ascunse şi caracterul unui om. La 13 lucruri trebuie să fii atentă atunci când priveşti în ochii cuiva.

 1. Colţul interior al ochiului  arată problemele de natura emoţională.Cei ce au un colţ mare au unele obstacole pe când cei ce au un colţ mic sunt predispuşi accidentelor şi trădărilor.

 2. Porţiunea de culoare roz din colţul interior al ochiului : cu ajutorul acesteia poţi vedea discreţia persoanei,dacă culoarea este delicată persoana în cauză este una răbdătoare şi inteligentă iar dacă culoarea este proeminentă sugerează o persoană agitată.

 3. Liniile din zona colţului interior al ochiului : după prezenţa lor îţi poţi da seama că persoana respectivă a trecut prin multe hopuri în viaţă.

 4. Vasele de sânge de pe albul ochiului : arată oboseala excesivă pe care persoana a acumulat-o.

 5. Punctele negre : ce pot apărea pe albul ochiului semnifică infidelitatea în relaţii.

 6. Sclera perfect albă : semnifică fermitatea persoanei şi că aceasta este decisă în privinţa unor decizii importante. Dacă sclera este gălbuie persoana ce posedă această scleră este mai puţin norocoasă.Dar dacă vreodată vei vedea o scleră cu tendinţe albastre sau verzi e bine să ştii că persoana este una emotivă.

 7. Irisul negru : indică o persoană nostalgică cu sentimente puternice de dragoste.Irisul căprui : dezvăluie o persoană sensibilă care ezită în luarea unor decizii.Irisul deschis la culoare : se găseşte la persoanele naturale.

 8. Pupila :  dacă este mare şi proeminentă va indica o persoană inteligentă cu o memorie foarte bună iar dacă este mică,persoana ce o deţine este încăpăţânată şi rebelă.

 9. “Red pulse” sau linia subţire ce traversează sclera de la un capăt la celălalt pe orizontală este prezentă la puţine persoane.Cei care deţin această linie sunt sfătuite să participe la acte de caritate.

 10. Linia pronunţată din colţul exterior al ochiului denotă că persoana este atrăgătoare.Cei care au prezentă această linie sunt mai libertini şi au noroc în dragoste.

 11. Conturul pronunţat al ochilor spre exterior  indică persoane norocoase ce au şansa de a fi împreună cu persoane atrăgătoare.

 12. Liniile pleoapei : o singură linie indică faptul că persoana este una raţională, 2 linii denotă o persoană emotivă iar 3 linii dezvăluie o persoană norocoasă dar infidelă.

 13. Forma rotundă a colţului interior al ochiului : arată o persoană bogată pe când o formă ascuţită caracterizează o persoană  ce are dificultăţi în căştigul banilor.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends