Ce trebuie să ştii atunci vrei să faci amenajări interioare

1. Verifică ce buget poţi aloca lucrării pe care vrei să o faci. Nu te aştepta să ca specialistul în amenajări interioare să îţi facă o reducere doar pentru că nu ai crezut că te va costa atât.

2. Încrederea se capătă pe parcurs. Dacă nu îl cunoşti bine pe cel la care ai apelat, propune-i o lucrare mai mică şi vezi cum se comportă. Ai şansa să îţi dai seama dacă vrei sau nu să îi dai pe mână o lucrare mai mare.

3. Încearcă să îi arăţi / spui specialistului de la bun început tot ce vrei ca să îşi poată face o imagine de ansamblu. Astfel, acesta îţi poate propune un proiect în funcţie de cerinţele şi bugetul tău personal.

4. Pentru proiectele mai mici de genul „Dacă tot eşti aici, hai să facem şi asta.”, încearcă să fii rezervat. Oferă-i specialistului posibilitatea de a termina proiectul de bază pentru care l-ai solicitat, pentru că celelalte cereri care apar pe parcurs nu vor fi incluse în preţul acestuia.

5. Stabileşte termene limită pe care să le respecte atât specialistul, cât şi tu. Chiar dacă la un moment dat lucrarea ar părea că se va termina foarte repede, nu îl zori. Dacă ai o urgenţă întreabă dacă poate desemna o echipă de muncitori care să realizeze lucrare şi dacă ţi-o poţi permite.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends