Cea mai elegantă fetiță din lume – fetiția cuplului Beckham, Harper Seven

În urma răspunsurilor date de către niște mame tinere companiei Start-rite Shoes, a fost alcătuit un clasament al celor mai stylish copii. Câștigătoarea acestui clasament nu este nimeni alta decât Harper Seven Beckham, fetița celebrului cuplu Victoria și David Beckham.

În vârstă de doar doi anișori, micuța Harper poartă îmbrăcăminte de la marile case de modă. Aceasta este atent îngrijită de mama ei, Victoria Beckham, care, știm cu toții este un fashion icon.

Pe următoarele locuri în acest clasament se situează frații ei, Brooklyn (15 ani) și Romeo (11 ani). Pe locul șase în top se află și al treilea fiu al Victoriei și al lui David Beckham Cruz David în vârstă de 8 ani.

Copii Victoriei Beckham îi calcă pe urme în materie de modă. Romeo a făcut parte dintr-o campanie pentru marea casă de modă Burberry, iar Brooklyn a apărut pe coperta revistei Man About Town.

Mămica acestor copii classy a declarat că cel mai important lucru este ca ei să fie fericiți și că nu dorește să facă presiuni asupra lor, ci își dorește ca interesul să vină din partea lor în domeniul modei. Aceasta nu le dă mereu tot ceea ce își doresc și le reamintește mereu de cât de norocoși sunt.

harper-seven-beckham

1 Comment
  1. Interesant. Eu ma asteptam sa aud ca Suri Cruise e cea mai stylish fetita. Sau ea deja a crescut?? Oricum e draguta Harper. 🙂

Dati un raspuns

Fashion & Trends