Cel mai frumos barbat

M-am gândit că cel mai potrivit articol ar fi fost unul în care să mă descriu. Dar sunt groaznică la a vorbi despre mine. Mă pricep de minune să-mi exagerez defectele și să-mi ascund calitățile. Era posibil să nu mă placă nimeni prea tare. Așa că m-am gândit că mai presus de orice caracterizare este alegerea pe care am făcut-o. Da, cred cu tărie, că alegerile cele mai importante din viața noastră spun extrem de multe despre noi; iar într-un cuplu, bărbatul spune mai multe decât se crede despre femeia lui.

Așa că, în loc să vorbesc despre mine, am să vorbesc despre bărbatul de lângă mine: cel mai frumos bărbat.

Sunt de acord că atunci când suntem îndrăgostiți, partenerul/partenera din acel moment ne pare cu adevărat ideal. Eu pe el nu-l numesc ideal. Îl numesc frumos și veți vedea de ce.

Pentru unele doamne este frumos bărbatul cu ochii albaștri, pentru altele cel cu ochii verzi. Unele îl adoră pe cel care se îmbracă la costum și are maniere de gentelman, altele visează la un tip cu atitudine lejeră, ușor arogant. Eu am ales un bărbat inteligent.

Radu F. Constantinescu – un blogger pe care-l admir tare mult – a scris mai demult: ,,Inteligența este frumusețea bărbatului.” Dacă-i așa înseamnă că am lângă mine un bărbat minunat.

Bărbatul frumos este bărbatul care  nu se descoperă pentru ochii tuturor femeilor, care pentru ele pare dur și arogant, dar lângă mine se  transformă într-un adolescent dispus să mă răsfețe și să mă vadă mereu cu zâmbetul pe buze. Bărbatul frumos este bărbatul încercat de experiențe, care-avut ani la rândul o femeie în suflet și nu s-a lăudat cu cele pe care le-a avut în pat. Bărbatul frumos este bărbatul care pune tandrețe în cele mai mici gesturi. Bărbatul care știe să tacă frumos și înțelege că afecțiunea nu e direct proporțională cu numărul de cuvinte drăgăstoase spuse în fiecare minut.

Bărbatul frumos este bărbatul pe care să vrei să-l descoperi în fiecare secundă care ți-a mai rămas din viață. Bărbatul despre care știi că ai mereu ceva de aflat. Bărbatul pe care ai putea să-l asculți ore întregi vorbindu-ți.

Bărbatul frumos este cel care atunci când ai o problemă te va cuprinde în brațe și te va săruta pe frunte… cel care spune că atâta timp cât suntem amândoi se vor rezolva toate. Bărbatul frumos este cel care-și face planuri cu tine și care nu vrea să te aducă în pat pentru câteva nopți pasionale, ci pentru a-i liniști nopțile pline de singurătate.

Bărbatul frumos e cel care nu te prezintă prietenilor pentru că ai un fund uimitor, ci pentru că ai reușit să-i câștigi inima. E bărbatul căruia îi place zâmbetul tău și care îți trasează ușor linia vieții în palmă, care se gândește în momentele de tăcere cum de te-a găsit tocmai pe tine, care stai fix acum lângă el.

Bărbatul frumos este cel care nu te vede ca pe un obiect, care-ți înțelege nevoia de libertate și mai presus de toate înțelege că el este alegerea ta și oricâți idioți ar gravita în jurul tău tu ești prea preocupată să te gândești la el încât să bagi de seamă. Este bărbatul care nu te obosește cu gelozii inutile și care nu se supără că îți stă bine în rochia aia neagră pe care ai cheltuit o avere fiindcă știe că, în fond, deși te admira zeci de bărbați, tot el este cel care te are.

Bărbatul frumos, așa cum îl văd eu, este cel care a reușit să-mi vindece răni și să mă facă să zâmbesc din nou. Bărbatul care mi-a fost mai întâi de toate prieten și a suportat cu răbdare să mă audă vorbind despre false iubiri deși nu înțelegea de ce am atâta atracție pentru oamenii nepotriviți.

Poate mă înșel, poate există bărbați mai buni de atât. Știu doar că el, pentru mine, este cel mai frumos bărbat.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends