/ Gourmet / Ceva bun şi uşor

Ceva bun şi uşor

Prăjitură cu pişcoturi şi fructe
Szentgyorgyi Csilla on 15/03/2014 - 9:00 pm in Gourmet

Bună dragele mele. Acum că a venit primăvara, şi apar din ce în ce mai multe fructe, vă propun o reţetă aşa ca de primăvară, ceva fresh, bun şi uşor de făcut, cu multe fructe, şi cel mai important: nu trebuie să gătiţi. Eu am încercat în weekend şi a fost foarte bună. Iată reţeta:

Prăjitură cu pişcoturi şi fructe

Ingrediente:

1 pachet de pişcoturi (Savoiardi)-200 de g

1 plic budincă de vanilie

1 plic zahăr vanilat

smântână-100 de g ( dar puteţi pune mai mult,depinde de gustul fiecăruia)

fructe-după preferinţa fiecăruia

În primul rând preparăm budinca de vanilie. După ce am terminat de făcut budinca, o lăsăm să se răcească. Punem într-un vas un rând de pişcoturi.După ce s-a răcit budinca, o amestecăm cu smântâna, zahărul vanilat, şi dacă mai este nevoie, mai adăugăm un pic de zahăr.După ce am terminat de amestecat, turnăm compoziţia peste rândul de pişcoturi, iar peste cremă punem o parte din fructe( eu am pus kiwi şi portocale, dar se pot pune orice fel de fructe).Peste fructe mai punem un rând de pişcoturi , crema rămasă şi fructele rămase. Punem în frigider, şi peste 2 ore putem s-o servim.

E o reţetă foarte simplă, şi gustoasă, recomand cu căldură s-o încercaţi. Cei dragi o vor savura, iar voi fetelor, nu trebuie să pierdeţi ore în şir în bucătărie să gătiţi.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->