/ Diverse / Cinci idei de a-ți decora camera într-un mod inedit!

Cinci idei de a-ți decora camera într-un mod inedit!

design interior
Diana Mandache on 08/04/2014 - 2:44 pm in Diverse

Cu siguranță vi s-a întâmplat să vreți să faceți o schimbare majoră în camera voastră. Sigur v-ați dorit să o decorați altfel!

Iată cateva idei de a-ți transforma camera într-una de vis:

  1. Dacă ai un spațiu liber destul de mare pe vreunul dintre pereții camerei poți să optezi pentru un sticker decorativ pentru perete. Găsești suficiente modele în magazine sau online.. Fie că ești genul nonconformist, fie că ești o fire romantică găsești un sticker decorativ pe placul tau!

  2. La ferestrele din cameră poți să înlocuiești clasica perdea cu o perdea cu lumini! Da, ai auzit bine, o perdea cu lumini. Vor da un aer misterios camerei.

  3. Poți decupa diferite litere din carton, apoi le poți îmbrăca în ațe colorate și sa le aplici tot felul de paiete și alte decorații.

  4. Dacă ai puțin talent la desen, sau pur și simplu ai un scris frumos poți scrie citate inspiraționale sau poți face un desen drăgut, care sa te inspire sau sa te relaxeze.

  5. Te-ai gândit vreodată ca poți face ceva drăguț dintr-o simpla conservă? Iată ce poți să faci cu o conservă: o poți îmbrăca în hârtie cu printuri drăguțe și o poți folosi pe post de suport pentru creioane, pentru pensule sau pentru bijuterii. De fapt, sunt sigură că o să îi găsești tu o întrebuințare corespunzătoare!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->