/ Mamici si pitici / Colecția Stella McCartney Kids pentru primăvara-vara 2014

Colecția Stella McCartney Kids pentru primăvara-vara 2014

moda copii
Nelly Șargu on 08/04/2014 - 9:49 pm in Mamici si pitici

Colecția Stella McCartney Kids pentru primăvara-vara 2014 a combinat high fashionul cu creativitatea și jocul și un pic de excentrism, caracteristice copilăriei.

În acest sezon, Stella vine cu ideea că povestea, jocul, magicul și feericul sunt elemente care fac parte din lumea copiilor. Aceste elemente sunt prezente în hainele pe care designerul britanic le-a creat pentru copii, de la bebeluși până la adolescenți. Nu lipsesc nici eroii benzilor desenate sau dinozaurii, care sunt cea mai mare atracție pentru băieței. Ei se vor putea bucura de prezența personajelor adorate pe tricouri și hanoracuri. Culorile au fost schimbate un pic, astfel pastelatul nu-și mai are locul în această colecție, fiind înlocuit de nuanțe aprinse, vii, care pun în valoare importanța artistismului și a creativității pentru creșterea celor mici.

Pentru fetițe, designerul a păstrat  acele broderie anglaise și elementele retro cu care ne-a bucurat dintotdeauna. Dar, a introdus și ceva nou spre deosebire de colecțiile pentru adulți. Piesele neon completează hainele din această colecție și animează imaginația celor mici. Ca un fir roșu, prin toată colecția trece atitudinea clasică pentru stilul băiețesc și cel fetesc.

Salopeta din blug, cu floricele și rochia din același material, cu aplicații în formă de steluțe, sunt mai mult decât adorabile. Acestea dezvoltă în micile femei afinitatea pentru un stil impecabil.

Stella a creat colecția în așa mod, încât fiecare să-și poată permite să-și cumpere măcar o piesă. Astfel, prețurile pentru un tricou pornesc de la 25 de euro și ajung până la 250.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->