Culorile anului 2014 în materie de machiaj

Pentru a fi în tendințe anul acesta, în ceea ce privește machiajul, trebuie să îți completezi trusa de machiaj cu câteva din culorile pe care le voi expune mai jos.

Pentru buze folosește un ruj sau un luciu de buze portocaliu electric, care nu te va lăsa să treci neobservată. Seara, poți să îți colorezi buzele în culori mai tari, precum roșul. Poți să îți colorezi pomeții în aceași culoare.

Fardurile de ochi trebuie să fie de un albastru bogat și intens pentru ca tonul pielii să fie pus în valoare. De asemenea poți încerca și nuanțele de brun auriu pentru a conferi luminozitate și străclucire chipului tău. Poți completa fardurile aurii cu un eyeliner negru. Vei fi răvășitoare ;).

În zilele însorite de vară, îmbrăcată cu o rochie diafană, îți poți colora pleoapele cu o culoare pastelată și delicată, precum rozul.

Pentru serile în oraș machiază-ți pleoapele cu o culoare mai închisă: violet. Pentru un look cool aplică sub pleoapele inferioare, sub linia genelor, un fard liliachiu. Pe urmă aplică mult mascara și vei arăta ca o divă.
Pentru conturarea ochilor încearcă un eyeliner albastru.

Colorează-ți pomeții într-un roz deschis pentru a fi ca o zi frumoasă de vară. Nu vei deloc încărcată, din contră, vei avea un look romantic, spre natural.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends