Culorile care dau start primăverii 2014!

Primăvara aceasta se anunța a fi una plină de soare și căldură, dar nu doar meteorologii consideră astfel. Designerii din toată lumea au făcut din colecțiile lor de primăvară-vară 2014 un adevărat curcubeu. Astfel, culorile pe care poți să începi să le “vânezi” prin magazine sunt: galben, fuchsia, roz, toate nuanțele de mov, albastru deschis, dar cel mai mare accent se va pune anume pe galben, pe culoarea soarelui, a celui care ne aduce lumina și buna dispoziție după o iarnă lungă. Brand-ul Dolce and Gabbana s-a orientat spre galben-auriu, pentru a pune în evidență strălucirea fiecărei femei. Nu este pentru prima oară când D&G ne aduce aminte că merităm să fim scăldate în aur.

Versace a ales o gamă mai largă de culori,  dar a pus condiția ca toate să fie nuanțe aprinse. Astfel, dacă până acum ai considerat că unele dintre piesele tare vestimentare sunt “țipătoare”, primăvara aceasta este timpul potrivit pentru a le pune pe tine și a demonstra lumii întregi că meriți să fii în centrul atenției!

Dacă galbenul sau oricare dintre nuanțele aprinse este o alegere prea extravagantă pentru tine, le poți combina cu accesorii sau genți care ar avea culori mai “liniștite” sau ai putea alege ceva care, pur și simplu, se potrivește mai bine cu modul tău de viață, ca de exemplu ceva alb, albastru deschis, argintiu, ceva vaporos și gingaș. Fiecare femeie este specială, are personalitatea și preferințele sale, așa că primăvara 2014 îți oferă cele mai diverse opțiuni, iar tu trebuie doar să alegi ceea ce te va face să te simți bine.

Orice nu ai alege, încearcă să combini totul cu stil. Alternează culorile aprinse cu ceva mai calm, iar articolelor albe și negre confer-le viață cu ajutorul celor colorate. Sunt sigură că ai avut parte de prea multă monotonie în timpul iernii și acum ar trebui să adaugi un pic de culoare vieții tale care, drept urmare a acestui fapt, îți va oferi mai multe decât te-ai fi așteptat.

 

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends