/ Life & Style / Cum cucereşti bărbatul care îţi place de la prima întâlnire?

Cum cucereşti bărbatul care îţi place de la prima întâlnire?

Cum cucereşti bărbatul
Madalina Panait on 13/03/2014 - 10:34 pm in Life & Style

Probabil că o să vă aşteptaţi la un set de reguli, gen îmbracă-te cât mai provocator sau adoptă un aer cât mai sexy în preajma lui.

Desigur, bărbaţilor le plac femeile bine îmbrăcate, dar cel mai mult le plac femeile bine îngrijite. Aşa că nu contează eticheta şi nici cât de în trend e bluza pe care o porţi, ci cât de îngrijită eşti tu  per-total.

Poate că le place lor să îţi admire ochii minute în şir, dar crede-mă că asta nu o să îi impiedice să îţi analizeze şi celelate părţi ale corpului.

Aşa că înainte de a-ţi răvăşi sifonierul de la prima întâlnire, asigură-te că mâinile tale au un aspect îngrijit iar unghiile sunt curate şi date cu lac.

Dacă vrei să îl cucereşti definitiv, nu te duce niciodată cu părul nespălat. Cine ştie, poate e un tip căruia îi place să îşi plimbe degetele prin părul partenerei. Imaginează-ţi doar cam ce gânduri s-ar perinda prin mintea lui la atingerea unui păr gras şi nespălat.

Nu exagera cu decolteul şi asta nu pentru că le-ar displăcea priveliştea, ci pentru că în adâncul sufletului lor vor o femeie finuţă şi nu vulgară.

Încearcă să te machiezi cât mai natural cu putinţă pentru că, de fapt, lor le plac femeile cât mai naturale şi nu exagera cu parfumul.

Nu-ţi pune bijuterii ostentative şi nici nu-ţi etala poşeta de mii de euro, pentru ca s-ar putea să îi dai impresia că eşti o femeie materialistă iar bărbaţilor nu le plac femeile materialiste decât pentru…o seara, două, trei.

Una peste alta, încearcă să fii cât mai tu cu putinţă.Nu îi spune de la prima întâlnire cât de mult îţi doreşti să te măriţi sau să ai un copil şi evită să îi vorbeşti de fostele relaţii şi mai ales de decepţiile prin care ai trecut. Te asigur că nu  interesează pe nici unul amănuntele triste din trecutul femeii cu care se află la întâlnire, iar acest lucru ar putea să-l facă să dea bir cu fugiţii.

Nu te arunca niciodată în subiecte mult prea academice şi nu cita tot timpul din filosofi cunoscuţi. Da, lor le place ideea de a avea lângă ei o femeie inteligentă, dar nu şi ideea de a avea una mai inteligentă ca el.

În incheiere, te sfătuiesc să nu insişti niciodată să-ţi plăteşti singură nota de plată după o întâlnire la un restaurant, pentru că îi jigneşti orgoliul masculin şi oricât de tare te atrage sărută-l data viitoare, asta îl va incita cu siguranţă. Astfel vei avea parte si de o a doua întâlnire, pentru că o femeie drăguţă dar uşor inabordabilă cucereşte orice bărbat.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->