Cum poti vedea un clip de pe site-urile “cersetoare” fara sa dai share sau like

Probabil ati intalnit si voi adesea pe facebook linkuri cu clipuri care prin mesajul transmis starnind curiozitatea la maxim te face sa dai click si sa intri pe site iar in final sa constati ca nu poti sa vezi clipul pana nu dai like sau share.

Problema este ca de multe ori aceste clipuri sunt trucate doar pentru a te face curios suficient de mult incat sa apesi butonul share sau like. Chiar daca exista apoi posibilitatea de a sterge linkul de pe profil sau sa dai unlike, problema este ca dupa ce ai dat share sau like dureaza doar cateva secunde pana ce prietenii tai sa vada linkul daca in momentul acela sunt online pe facebook.

Pana acum am gasit 2 variante de a vedea un clip care iti starneste curiozitatea fara a da like sau share. Cea mai simpla varianta este sa intri pe site-ul instasee.it si introduci linkul cu pricina si vei putea sa viziualizezi direct clipul cu pricina. Daca clipul nu este pozitionat cum trebuie in pagina, poti da dublu click spre a-l vizualiza in full screen.

A doua varianta necesita putin efort de cautare si porneste de la principiul ca aceste site-uri “cersetoare” (cum sunt numite de marea majoritate a utilizatorilor de internet) copiaza continutul de pe alte site-uri, nu schimba nici macar titlurile sau alte detalii din stire.

Tot ce trebuie sa faci este sa copiezi textul in google sau o parte din descrierea clipului si vei gasi clipul pe site-ul original de unde a fost copiata informatia sau pe alte site-uri care nu “cersesc” like sau share.

In ultima perioada aceste site-uri “fantoma” s-au inmultit intrucat ele genereaza venituri substantiale pentru posesorii lor iar promovarea lor se face fara niciun cost, insa daca le vom permite in continuare sa se dezvolte, in curand facebook va fi “poluat” de linkuri de acest gen.

Haideti impreuna sa-i informam si pe ceilalti ca nu este bine sa sustinem aceste site-uri dand like sau share, ci sa cautam informatia originala si sa sustinem doar site-urile de calitate!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends