Cum purtǎm oja albastrǎ

Alegerea albastrului pentru unghii înseamnă că eşti deschisă spre noi experienţe, spre un stil de viaţă plin de adrenalină, că eşti plină de viaţă şi tânără spiritual.

Începând cu anii 60, oja albastră este folosită de fetele adepte ale stilurilor hippie şi mod. Este vorba de nuanţele de albastru deschis şi albastru marin. În anii 70, devine populară nuanţa albastru electric purtată de hipsteri şi de adepţii mişcării punk. S-a mai bucurat de popularitate în anii 80.

Apoi în anii 90 companiile de frumuseţe au abandonat crearea unor nuanţe care să se potrivească cu acelea ale produselor pentru buze, albastrul şi verdele pentru ojă devenind la modă.

Dacă privim modul în care oja albastră e purtată de vedete, observăm cum această culoare poate aduce un pic de look edgy micii rochii negre (Stephanie Pratt), unei salopete negre elegante accesorizate cu un clutch leopard print (Mena Suvari), sau unui outfit de premieră format din bluză albă, fustă scurtă neagră şi pantofi cu toc negri (Alexa Chung).

Poţi încerca să porţi sandale metalice, aurii sau argintii, dacă ţi-ai făcut cu ojă albastră unghiile de la picioare. Este o combinaţie de efect.

Ni se recomandă totuşi să evităm oja albastră pentru interviuri şi job dacă nu lucrăm într-un domeniu creativ. La fel pentru petreceri cu un cod strict. Este însă oricând o culoare perfectă pentru vacanţe.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends