/ How To / Cum putem fi mai fericite?

Cum putem fi mai fericite?

happy
Dragut Dora Silvana on 20/07/2014 - 7:23 pm in How To

Dragelor, să ştiţi că mesajul din imagine este foarte adevărat. Un om fericit străluceşte din interior şi se vede lucrul acesta pe chip. Nu există machiaj care să acopere tristeţea de pe faţă. Nu există şi nici nu s-a inventat. Dar, trebuie să ştii că sunt o mulţime de motive care îţi pot aduce zâmbetul pe faţă. Este suficient să te uiţi in jurul tau şi o să observi ca nu este nimic care trebuie să te întristeze.

            Da, ştiu, toţi avem probleme, toţi avem necazuri la un anumit moment, toţi trecem prin greutăţi mai devreme sau mai târziu, dar nu trebuie să uităm că viaţa este scurtă şi trebuie luată in piept. Hai să încercăm sa fim mai buni, mai iertători, mai fericiţi. Totul se întamplă cu un scop. Este o vorbă pe care o spun des cunoscuţilor: “Dumnezeu nu îţi dă dacă nu poţi să duci”, şi chiar asa este!

            Sunt câteva reguli simple pe care o să le împărtăşesc cu voi:

 1. Fii mereu optimistă şi ai încredere în tine. Habar nu ai cat de mult îi poţi ajuta pe cei din jurul tău şi cât de mult te poţi ajuta pe tine.
 2. Fă ceea ce îţi place şi nu te gândi că pe cineva poate să deranjeze acel lucru. Este viaţa ta, nu este nimeni stăpân pe tine. Tu decizi ce este mai bun pentru tine.
 3. Fii om bun cu toată lumea. Încearcă să eviţi certurile pentru că nu aduc nimic bun.
 4. Ascultă muzică des şi dansează mult.
 5. Râzi mult! Fă haz de necaz! Există chiar şi terapie prin râs. Habar nu ai cât este de benefică pentru tine si pentru sănătatea ta.
 6. Urmăreşte filme bune în special cele de comedie.
 7. Ieşi mult cu prietenii.
 8. Dacă faci un lucru şi nu îţi place, ar fi bine să te opreşti. Nu o sa te ducă nicăieri.
 9. Vizitează-ţi rudele şi prietenii.
 10. Fă cumpăraturi. Te poti distra la shopping.
 11. Fă-ţi timp pentru hobby-urile tale.

P.S. Oamenii fericiţi trăiesc mai mult! Fericirea este contagiosă. Nimănui nu-i place să fie în preajma unei persone negativiste. Fii bun cu tine, cu ce din jur si fii fericită! Meriţi!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->