/ Frumusete / Cum să ai sprâncene perfecte

Cum să ai sprâncene perfecte

sprancene perfecte
Ignat Adriana on 16/07/2014 - 3:39 pm in Frumusete

Nu trebuie neapărat să mergi la salon pentru a avea sprâncene perfecte. Tot ceea ce trebuie să faci este să respecți câteva reguli.

Achiziționează-ți o pensetă profesională ! Este mai ușor de folosit datorită capetelor, care reușesc să scoată orice fir de păr.

Nu smulge mai multe fire de păr odată, căci odată ce strici forma sprâncenelor, este foarte greu de corectat pe urmă. Cel mai bine este să ai răbdare și să scoți fir cu fir.

Dacă ai o sensibilitate crescută la durere, te poți da peste sprâncene cu un cub de gheață. Pensează-te după ce ai făcut duș, deoarece apa caldă are rolul de a înmuia firele de păr, deschide porii, astfel îți va fi mult mai ușor să te pensezi.

Pensează-te mereu în fața unei oglinzi mari pentru a vedea bine linia sprâncenelor. Pensează-te în sensul de creștere al firelor de păr.

Pentru a da volum sprâncenelor folosește un creion dermatograf negru sau maro. După terminarea pensatului este bine să aplici o cremă, care să îți calmeze și să îți hrănească zona ochilor. Pentru aceasta o cremă indicată ar fi cea de gălbenele.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->