/ Diverse / Cum să-l cucerim…

Cum să-l cucerim…

cum il cuceresti
Szentgyorgyi Csilla on 06/04/2014 - 12:00 am in Diverse

Cucereşte-l! Cum? Simplu. Dacă eşti într-o relaţie şi sunteţi în pericol de monotonie, sau dacă îţi place de un bărbat şi nu ştii cum să-i atragi atenţia, iată câteva ponturi ca să-l cucereşti/  recucereşti.

Ia-ţi o rochie nouă, sexy, dar nu vulgară. Invită-l la cină, sau pur şi simplu la un suc în oraş!Cucereşte-l din nou!

Aranjează-te altfel de cum o faci de obicei, cu siguranţă va aprecia.

Şopteşte-i cuvinte dulci la ureche sau fă-i declaraţii de dragoste, pentru că vine sau nu să credeţi, şi bărbaţilor le plac declaraţiile.

Fii curajoasă! Nu ezita sa-i spui ce te deranjează în relaţia voastră, ce ai dori să se schimbe,etc. Abordează-l într-un mod plăcut, să nu se sperie, vorbeşte cu el ca şi cum ai vorbi cu cea mai bună prietenă.

Surprinde-l cu o prăjitură! Cu siguranţă va fi şi mai dulce faţă de tine.

Mergeţi la cât mai multe întâlniri, exact cum era la începutul relaţiei. Amintiţi-vă împreună de vremurile bune de la început!

Surprinde-l cu un masaj! O să fie foarte bucuros, când o să ajungă acasă după o zi lungă de lucru. Nu o să zică nu.

Pregăteşte-i o cină romantică cu şampanie şi tot tacâmul! Ce urmează după,  e la alegerea voastră.

Pune-te în locul lui măcar pentru o zi, şi convinge-l pe el să se pună în locul tău. Faceţi schimb de activităţi. O să vedeţi ce funny e şi o să aflaţi mai multe  lucruri unul despre celălalt.

Invită-l la dans !

Invită-l la un film romantic!

Fii o fată cuminte când te duce la părinţii lui, fii obraznică în pat, fii sexy când e cazul, fii o amantă bună când vezi că nu ai încotro, fii o prietenă când are nevoie  de sfaturi, fii o mamă când îi este foame !

Ţineţi minte fetelor! Nu e de ajuns să-l cuceriţi, întotdeauna trebuie să-l recuceriţi ca să nu intervină monotonia şi să nu se destrame relaţia.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->