Cum să-ţi creezi propriul parfum

Pentru parfumul tău, poţi alege o floare înflorită cu miros puternic: frezii, trandafiri, liliac, levănţică.Parfumul făcut din flori are o nuanţă mai deschisă decât petalele florilor folosite.

Balsam de flori:

-Acoperă un bol mic cu muselină, astfel încât marginile să atârne. Adaugă o cană de petale parfumate şi două de apă. Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă amestecul peste noapte.
-Strânge muselină, ridic-o din vas şi ţine-o deasupra unei oale mici. Stoarce apă parfumată în oală şi toarnă şi lichidul care a mai rămas în vas.
-Fierbe amestecul timp de câteva minute. Ia oala de pe foc. Dup ace amestecul s-a răcit, foloseşte o pâlnie pentru a turna parfumul într-o sticlă.

Miros de raze de soare:

-Toarnă o cană de apă, sucul a jumătate de lămâie şi 6 picături de esenţă de vanilie într-o oală. Fierbe amestecul timp de 2 minute acoperind oală cu un capac.
-Ia oală de pe foc şi pune-o în frigider. După ce s-a răcit, pune oala din nou pe foc, cu tot cu capac şi fierbe amestecul încă 5 minute.
-Opreşte din nou focul. Toarnă amestecul într-un ulcior de sticlă filtrându-l printr-o sită. Răceşte-l o oră în frigider. După aceea, toarnă parfumul într-o sticlă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends