/ Bio & Sanatate / Cum să ții o dietă pentru îngrășare

Cum să ții o dietă pentru îngrășare

cum sa te ingrasi
Nelly Șargu on 26/05/2014 - 11:35 pm in Bio & Sanatate

După propria mea experiență știu că să te îngrași este întotdeauna mai greu decât să slăbești, pentru persoanele cu un metabolism rapid, care își doresc, paradoxal pentru majoritatea, să se îngrașe un pic. Eu am fost cea mai mică și mai slăbuță din clasă. Atunci când ne întâlnim cu colegii, eu sunt unica care nu s-a mai schimbat din clasa a 9-a, vorbind despre fizic.

Da, veți spune că nu am de ce să ămi doresc să mă îngraș, pentru că multe femei și-ar dori să fie în locul meu, dar, de la un timp încoace, chiar vreau să pun ceva pe mine, să fac și sport și să văd ce iese. Am căutat diverse diete pentru îngrășat și din toate puse la un loc, am făcut o listă cu produsele cele mai bogate în proteine, pentru că de asta am nevoie.

Este total greșit să începeți să vă îngrășați consumând fast-food. Da, este mai rapid, dar mai nociv pentru organismul vostru. Și nu uitați, celulitei nu-i trebuie foarte mult timp ca să apară, dacă va alimentați cu prostii. O dietă pentru îngrășat trebuie să conțină produse calorice, este adevărat, dar cât mai sănătoase.

Arahidele și untul de arahide
Arahidele sunt cunoscute pentru numarul ridicat de calorii. Vă dați seama ușor de acest fapt, pentru că ele sunt foarte șățioase. În fiecare zi, când priviți un film, citiți o carte sau orice altceva, ține-ți lângă voi o pungă cu arahide și mai ciupiți de acolo.

Fructe uscate
Fructele uscate au aceleași substanțe nutritive ca cele proaspete, dar mult mai multe calorii.

Paste făinoase
Sunt foarte sănătoase și fiind consumate cu cașcaval sau carne vă va ajuta să vă îngrășați. Nu vă uitați mult la preț, cumpărațile pe cele de înaltă calitate. Sănătatea este mai scumpă cu mult.

Lactatele
Acestea trebuie incluse neapărat în dieta ta. Tot ce ține de lactate este bogat în proteine și grăsimi: cașcaval, brânză, lapte, unt, chefir, iaurt etc. Consumați-le în fiecare zi.

Piept de pui
În general, carnea trebuie să persiste pe masa ta în fiecare zi. Pieptul de pui este bogat în proteine, dar nu și în grăsimi. Acesta este perfect pentru fetele care vor să facă și sport, adică nu doar să se îngrașe, ci să își sculpteze și un corp frumos. Nu te lenevi și fă-ți câte o salată cu piept de pui în fiecare zi.

Carnea de curcan
Din cantitatea totală a acesteia, o pătrime o constituie proteinele!

ingrasare rapida


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->