/ Bio & Sanatate / De astăzi,adio cearcăne!

De astăzi,adio cearcăne!

anticearcan
Adelina Noghe on 19/03/2014 - 10:15 pm in Bio & Sanatate

Oglinda este de vină atunci cand ochii nu sunt aşa de fideli şi vă trădează fie varsta, fie oboseala, fie dezechilibrul hormonal? Ridurile fine care apar o dată cu varsta, pungile de sub ochi, punctele negre, acneea adolescenţei, sau cearcănele sunt cateva dintre cele mai întalnite probleme ale sexului frumos din zilele noastre.

Da, este o problemă a prezentului , deoarece 8 din 9 femei au cearcăne, fie datorate oboselii, stresului, alimentaţiei necorespunzătoare sau varstei avansate. Fie că mergeţi la medic, la dermatolog sau apelaţi la remedii naturiste, totul trebuie adunat cu o viaţă şi o igienă personală regulate.

Vă oferim 6 remedii naturiste, ieftine şi foarte uşor de realizat, care vă vor reda prospeţimea candva pierdută a pielii din jurul ochilor. Acestea sunt destinate atat vouă,celor care nu folosiţi anticearcăn cat şi celor care îl folosesc, pentru că în curand nu vor mai avea nevoie de  el.

1) Beţi 2 litri de apă în fiecare zi. Aceasta hidratează întregul corp, controland echilibrul acido-bazic şi oferă elasticitate pielii.

2) Introduceţi în dieta dumneavoastră alimente bogate în vitmina C şi fier. Consumaţi fructe, în special citrice, legume şi supe la fiecare masă.

3) Cel mai cunoscut şi eficient tratament este cel cu feliile de cartof crud. Tot ce trebuie să faceţi este sa le aplicaţi seara, înainte de culcare şi să le lăsaţi câteva minute pentru a acţiona.  Tratamentul trebuie repetat de cel puţin 3 ori pe săptămână, pentru un effect 100%.

4) Castraveţii sunt şi ei renumiţi pentru efectele lor miraculoase impotriva cearcănelor. Sunt 2 posibilităţi de a folosi această legumă pentru problem adv. Puteţi să îl aplicaţi cu ajutorul unor dischete demachiante, sau să aşezaţi direct feliuţele de castravete pe ochi,dacă nu aveţi timp să faceţi suc. Lăsaţi feliilepe ochi să acţioneze cel puţin 15 minute (dacă folosiţi suc şi îl aplicaţi cu ajutorul dischetelor, masaţi continuu în tot acest timp).

5) Smochinele.Cum utilizăm smochina pentru tratamentul cearcănelor ? Condiţia de bază este ca smochina să fie proaspătă. Tăiaţi o smochină  pe jumătate şi aşezaţi-o pe ochi. Timpul de acţiune este de 10-15 minute maxim. Apoi trebuie îndepartate jumatăţile de smochină si  clătiţi bine ochii cu apă calduţă.

6) Ulei de migdale presate la rece/ ulei de măsline. În fiecare seară trebuie să masaţi pielea din jurul ochilor cu unul dintre aceste uleiuri. Nu vă va veni să cedeţi cand veţi vedea că în 2 săptămani de la începerea tratamentului pielea va începe să se hidrateze şi sa işi recapete culoarea naturală.

În articolele următoare veti afla remedii naturiste pentru tratarea punctelor negre.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->