Denimul: trend-ul primăverii 2015

Unul din trend-urile sezonului de primăvară 2015 este denimul! Sigur, denimul mereu a fost în trend şi nu va ieşi niciodată, am putea spune. Mereu am purtat şi vom purta jeanşi. Gândiţi-vă la elevii de liceu sau la studenţi. Nu ni-i mai putem imagina sau nu ni le mai putem imagina altfel decât purtând o pereche de blugi. Când ne gândim la noua generaţie, ni-i închipuim în blugi. Dar blugii, am putea spune, sunt pentru toate vârstele. Să ne gândim doar la locurile din Vestul American de unde provin ei. Că se poartă nu mai e o noutate.

Însă, de data aceasta, aflăm cum fiecare casă de modă a venit cu o versiune proprie despre denim! Fie că e vorba de jeanşi inspiraţi de moda anilor 70 sau 90, rochii din denim sau veste. De data aceasta chiar suntem provocate să încercăm să combinăm denim cu denim, lucru până acum considerat o greşeală în modă!

Orice, spun casele de modă, referitor la sezonul primăvară 2015, orice este din denim, cu talie înaltă, joasă, blugi prespălaţi, blugi negri, cu petice, merge şi se poartă. În funcţie de dispoziţie, putem purta o pereche de blugi, o jachetă din denim, o fustă sau o rochie din acelaşi material.

Dacă va aflaţi printre cei care doresc să poarte denim oricând, vi se spune că veţi adora tendinţele de primăvară pentru 2015!

Denimul este materialul preferat al unor branduri precum Guess. Şi designerii ne-au pregătit ţinute din denim pentru orice ocazie, de la rochii din denim cu dantelă create de Valentino pentru ocaziile ce ţin de covorul roşu până la blugii skinny cu paiete create de Moschino.

Iată că şi casele de modă ne spun că denimul este potrivit oriunde şi oricând, aşa cum ne place!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends