Despre dragoste

Cand il cunosti si privesti timida in ochii lui mari, care te mangaie cu o privire calda nu stii care va fi finalul; daca veti fi mereu impreuna sau daca soarta are altceva pregatit pentru voi.

Ceva la care nu se asteapta niciunul, ceva care va va sfarama inima in doua doar ca sa vina urmatorul sa o lipeasca bucatica cu bucatica doar ca sa o sfarame din nou si sa se tot repete pasii pana il gasesti pe alesul tau.

Nici cu el nu va fi viata roz, dar dragostea nemarginita dintre voi va crea mai intai de toate o prietenie din care veti ajunge sa tineti unul la altul in mii de feluri. Te va face sa simti “acel ceva” pe care nu l-ai simtit cu nimeni, sa te simti unica, speciala, iubita si mai important A LUI!

Chiar daca despartirile dor, si iti juri tie ca nu vei mai iubi nicio data, va veni ziua cand il vei intalni pe “el”, care iti da lumea peste cap si fara sa vrei te vei indragosti… il vei iubi mai presus de cuvinte iar el iti va oferi protectie, iubire si va fi exact ce ai tu nevoie: un prieten, un iubit, un amant, un sot, un confident, va fi totul pentru tine, va fi lumea ta!

Toate despartirie dor, dar ele au si o parte buna, intr-o zi il vei intalnii pe EL, centrul universului tau, si vei vedea ca nu ai suferit in zadar… suferinta ta va fi rasplatita cu iubire!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends