/ Diverse / Despre femei…

Despre femei…

despre femei
Szentgyorgyi Csilla on 14/04/2014 - 10:53 am in Diverse

1.Dacă un bărbat merge într-o excursie de weekend, își ia două bluze și 2 perechi de pantaloni. În schimb, o femeie își ia minim 10 piese de îmbrăcăminte, pentru orice eventualitate .

2.Femeilor nu  le place să  recunoască că au greșit, și de cele mai multe ori îl fac pe bărbat să se simtă vinovat, chiar dacă nu este așa.

3.Dacă o femeie spune:„ Nu e nici o problemă”, atunci sigur ceva nu e în regulă.

4.Doar femeile sunt capabile să-și schimbe îmbrăcămintea și când duc gunoiul.Nu de alta, dar nu se știe niciodată cu cine se întâlnesc.

5.O femeie mănâncă în medie 2-3 kilograme de ruj  de-a lungul vieții.

6.Potrivit cercetătorilor, o femeie petrece în medie 120 de ore pe an uitându-se în oglindă.

7.În medie, o femeie deține mai mult de 25 de perechi de încălțăminte.

8.Conform unui studiu, femeile care preferă culorile intense în îmbrăcăminte sunt mai nesigure în viața de zi cu zi.

9.Numai femeile sunt capabile să cumpere zeci de produse cosmetice, din fiecare câte ceva, chiar dacă multe dintre acele produse nu sunt necesare, sau sunt folosite foarte rar.

10.Buzele unei femei au un rol important în limbajul corpului. Zâmbetul, de asemenea poate dezvălui multe despre o femeie.

11.Femeile pun întotdeauna întrebări dificile, tocmai ca să-i pună pe bărbați într-o situație grea și ca să-i facă să se simtă inferiori.

12.Femeile nu știu niciodată cu ce să se îmbrace, deși ușile dulapului abia se închid de atâtea haine.

13.Intră întotdeauna în panică dacă nu-și găsesc un lucru in geanta supradimensionată și dau vina pe oricine din  jurul lor că și-au pierdut acel lucru....asta până când își dau seama că lucrul ”pierdut” e de fapt pe fundul genții.

14.Unul dintre cele mai rele lucruri care se poate întâmpla unei femei  este aceea de a se duce la o petrecere unde observă o altă femeie  purtând aceași rochie.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->