/ Diverse / Despre lumea modei

Despre lumea modei

lumea modei
Ana Drobot on 19/12/2014 - 11:31 pm in Diverse

De unde această dorinţă a multor fete de a fi celebre? Este dorinţa de a fi admirată de alţii, de a te afla în centrul atenţiei, de a te bucura de faptul că alţii te consideră specială, de a te afla într-o lume a strălucirii.

Aceasta este lumea modei. Pe Yahoo Answers multe fete întreabă dacă ar putea fi modele, îşi pun pozele şi măsurile şi aşteaptă o confirmare. Unele răspunsuri sunt la obiect şi ar putea lămuri şi pe alte doritoare.

Unul din răspunsuri la o astfel de întrebare spune că nu există modele mai scunde. Adică alt gen de modele în afara celor de pe podium. Şi ne oferă un exemplu de site unde şi pentru fete înalte şi scunde se află poza aceluiaşi model pentru a prezenta o rochie:

Model scund:

http://www.anntaylor.com/petite-pearlized-faux-leather-trim-shift-dress/351480?colorExplode=false&skuId=17070454&catid=câtă000028&productPageType=fullPriceProducts&defaultColor=6600

Model normal:

http://www.anntaylor.com/pearlized-faux-leather-trim-shift-dress/341422?colorExplode=false&skuId=17020411&catid=câtă000036&productPageType=search&defaultColor=6600

Ar mai exista modele fitness, ne spune aceeaşi utilizatoare, însă acestea nu sunt modele în adevăratul sens al cuvântului; ele sunt atlete şi purtătoare de cuvânt pentru produse de sănătate. Nu există model pentru faţă, pentru par, sau ceva de acest gen. Ce vrea utilizatoarea să spună este că nu e vorba de nimic pe termen lung sau de ceva foarte serios. Şi nici care să aducă foarte mulţi bani. Dacă nu eşti deja renumită oricum.

Sigur că se mai poate să fii model pentru magazine precum Macy’s, Abercrombie, WetSeal, Delia’s, sau Hollister. Abercrombie este singurul magazin care alege modele din personalul din magazine, deşi chiar şi ei ajung să aleagă modelele cu măsurile pentru high fashion.

Restul de magazine folosesc modele alese prin agenţii şi cu aceleaşi măsuri ideale. Spre exemplu, Wetseal şi Delia’s îşi angajează modelele prin agenţii renumite din New York precum Ford şi Wilhelmina. Pentru Abercrombie şi Hollister începi că model al magazinului, apoi ei trimit poze cu toate modelele lor la director care decide care dintre ele apare pe pungile de cumpărături, posterele din magazine şi website-ul magazinului.

Măsurile ideale: înălţimea cel puţin 1,77 cm, pentru corp aproximativ 86-63-86. Pentru modelele prea scunde, singură opţiune este soft core porn, spune această utilizatoare, desigur, documentată şi ea şi/sau din propria experienţă cu lumea modei.

Ar mai trebui să ştim că majoritatea modelelor adevărate încep la 15-16 ani, iar majoritatea agenţiilor reale se află în New York, Los Angeles, deşi unele din ele au sedii şi în Chicago sau Miami. Nu există modele adolescente – odată ce ai 15-16 ani eşti considerată model adult. Nici o agenţie reală nu îţi va cere să plăteşti pentru fotografii sau lecţii.

Corpul e cel mai important, se spune. Câte fete cu aceste măsuri şi înălţimi există? Cele mai puţin drăguţe la faţă sunt alese pentru defilările pe podium. Pentru acest tip de modeling, foarte puţine modele încep după 17 sau 18 ani. Pentru modeling pentru cataloage se începe la 20 de ani sau şi mai târziu.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->