/ Fitness & Dieta / Dieta personală şi suplimentele necesare

Dieta personală şi suplimentele necesare

suplimente
Dumitrescu Madalina on 08/12/2014 - 5:01 pm in Fitness & Dieta

Întotdeauna în menţinerea unei diete, fie că este una personală de menţinere, fie că este un regim, trebuie să ajutăm organismul cu suplimentele substanţelor pe care nu le asimilăm.

Pentru persoanele care suferă de pe urma stresului, din ce în ce mai multe în ziua de astăzi, este indicat un regim care să se axeze pe îmbunătăţirea sistemului nervos şi a celui imunitar.

Vitaminele din complexul B sunt cele mai indicate, iar ca alimente sunt recomandate cerealele, peştele, mierea, uleiul de măsline, fructele şi legumele proaspete.

Persoanele care ţin în mod frecvent cure de slăbire, deşi se axează mult pe fructe şi legume, trebuie să mai aducă corpului aport de iod, fier, zinc şi calciu prin consumul de lactate, alune, orez, carne de vită.

Veganii sunt o categorie dintre cele mai puţin vizate de boli precum cancerul, însă şi ei se confruntă cu pierderi de vitamina B12, calciu, fier, zinc, iod, şi vitamina D.

Suplimentele alimentare sunt cele mai indicate în cazul acestora, ca urmare a faptului că nu consumă nici un fel de produse de provenienţă animală.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->