/ Life & Style / Diferența mare de vârstă dintre parteneri? 3 lucruri care fac dificilă o astfel de relație.

Diferența mare de vârstă dintre parteneri? 3 lucruri care fac dificilă o astfel de relație.

diferenta varsta intre parteneri
Nelly Șargu on 06/06/2014 - 12:21 pm in Life & Style

Nu putem spune cu precizie care dintre cupluri dețin poziția de lider: cele în care femeia este mai mare decât bărbatul sau invers. În zilele noastre, femeile știu să fie frumoase și să atragă atenția bărbaților cu mult mai tineri decât ele. Vorbim aici despre diferențe de vârstă de 10- 20 de ani.

De data aceasta, vom analiza doar primul caz, cel în care femeia are o vârstă mai mare, pentru că riscurile celui de-al doilea sunt prea evidente. Astfel, avem următoarele motive pentru care o astfel de relație ți s-ar putea părea dificilă:

1. Teama de a-l pierde

Din cauza vârstei mai mari, te poți confrunta cu ceea că femeile mai tinere îi vor atrage atenția. Vei fi mai geloasă ca de obicei, pentru că te vei simți inferioară acelor fetișcane. Soluția în acest caz este simplă, dacă el te iubește, nu ai de ce să-ți fie frică, iar dacă nu, nu mai are rost să-l ții alături.

2. Instabilitatea lui financiară

Să zicem că tu ai 37 de ani, iar el 24. La vârsta ta, cu siguranță ai un job sau o carieră deja pusă pe picioare. El, insă, s-ar putea să nu. Aceasta te poate face frustrată și nesigură dacă îți mai dorești o astfel de relație.

3. Confuzia dintre iubită și mamă

Pentru faptul că ești mai mare, bărbatul tău te poate trata ca pe… mama sa. Nu este tocmai cea mai plăcută chestie atunci când îți cere sfatul la fiecare pas și te întreabă în fiecare zi dacă i se potrivește cravata.

Oricum ar fi, este foarte plăcut să fii curtată de un bărbat mai tânăr decât tine cu vreo 15 ani. Vei avea un bonus sigur- invidia prietenelor


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->