Din moda Marii Britanii

Putem să ne inspirăm din ţinutele purtatele de tinerele din Anglia, mai ales că se spune despre ele că ar fi foarte stilate şi îndrăzneţe.

Iată, spre exemplu, ce s-ar afla printre articolele de îmbrăcăminte ale unei tinere din Anglia, articole esenţiale pentru diverse combinaţii: jachete tricotate şi pulovere, fustiţe scurte mulate şi fustiţe drepte, vestute şi topuri cu bretele din dantelă, tricouri cu imprimeu, rochiţe cu imprimeu floral, ghetele numite în engleză brogues, topuri cu dungi, trench-ul, jacheta din piele, pantalonii scurţi, leggings, eşarfa, blazer-ul.

Stilul britanic în zilele noastre este foarte influenţat de moda vintage şi de târgurile unde se pot cumpăra hăinuţe la preţuri mici. Odată ce mergi în Anglia, poţi să îţi creezi ţinute în stil britanic autentic la preţuri mici dacă vizitezi târguri, magazine second-hand şi buticuri vintage. Cumpără multe piese cu imprimeu floral, hăinuţe tricotate, hăinuţe cu imprimeuri neobişnuite.

Hăinuţe din magazine englezeşti celebre se pot găsi chiar pe site-urile acestora. Tot acolo se află şi idei pentru ţinute. Iată o listă:

http://www.newlook.com/
http://www.dorothyperkins.com/
http://www.topshop.com/
http://www.missselfridge.com/
http://www.urbanoutfitters.co.uk/
http://www.lipsy.co.uk/
http://www.boohoo.com/

Pentru mine, moda în Anglia înseamnă rochiţe cu croi care nu se găseşte peste tot în România, şi leggings. Ţinute comode, fără tocurile atât de des întâlnite aici în România…

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends