Cum sa ai dintii mai albi in mod natural?

Ei bine acest lucru este posibil si fara a vizita dentistul pentru un tratament chimic de albire. Exista chiar in bucataria ta cateva ingrediente care te vor ajuta sa obtii un zambet stralucitor.

Timothy Chase un dentist de origine americana ne ofera cateva sfaturi despre albirea dintilor in mod natural si fara tratamente costisitoare. In primul rand trebuie sa stim ca nu este de ajuns sa folosim toate metodele de ingrijire orala daca nu mancam ceea ce trebuie.

Merele – aceste fructe actioneaza ca un instrument de curatare a dintilor, conferindu-le in acelasi timp o stralucire naturala.

Conopida – este benefica in stimularea productiei de saliva care are un rol crucial in cavitatea orala. Saliva previne formarea placii dentare.

Morcovii – aceste legume sunt pline de vitamine si antioxidanti aducand multe beneficii sanatatii corpului in general in special ochilor.

Telina – este saraca in calorii dar are efect de innalbire a dintilor.

Capsunile – actioneaza asemenea merelor asupra dintilor prin indepartarea depunerilor si in plus ajuta la mentinerea unei respiratii proaspete.

 

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends