Dragostea dureaza 3 ani?

Intotdeauna a fost greu de explicat ce e dragostea si iubirea. Iubirea si dragostea sunt 2 cuvinte total diferite.

Sentimentul de iubire este in noi si doar prin “operatii” dure si costisitoare poate parasi corpul. Este ca un magnet atras de trupul nostru care indiferent de obstacole nu va parasi obiectul cu pricina. Asta numesc eu iubire, un sentiment care nu te paraseste niciodata, indiferent ce ne ofera viata.

Omul care traieste cu adevarat iubirea o face neconditionat. Intr-o astfel de relatie, nu exista gelozie si posesivitate. Nu se cer schimburi si suntem capabili sa iubim tot ce se afla in jurul nostru.

Dragostea, sentimentul cu cele mai multe incercari, unde fluturii vin si pleaca uneori, pe nepregatite. Te poti indragosti la metrou, te poti indragosti in vis, la terasa, o privire si simti ca explodezi de fericire, o fericire unica, care te face sa simti ca traiesti. Corpul iti tremura si parca nu ai vrea sa scapi niciodata de aceasta traire. Inima iti bate cu tarie si te indeamna cu gandul dar si cu trupul la lucruri necurate.

Acest proces afectiv specific uman, unic pe pamant, iti poate schimba viata pentru o zi, o luna, 3 ani, sau pentru todeauna. Te indragostesti si apoi iubesti sau iubesti si atat.

Exista si dragoste la prima vedere. Este o pasiune clara si profunda pe care o pastrezi dupa cum o sadesti si care dureaza pana cand incepi sa iubesti. Aceasta certitudine, iubirea se cladeste usor, fara pasi grabiti, in timp si in mod natural.

Dragostea se afla in noi o perioada.  Iubirea dureaza cat vrea sufletul, nu trupul.

Nu te iubesc pentru ca ma iubesti. Te iubesc pentru ca te iubesc.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends