Endless Love

În cazul în care doriți să vedeți un film romantic și nu știți ce să alegeți, am eu o propunere pentru voi: Endless Love , un film deosebit, cu o poveste de dragoste superbă dintre un tânăr energic și fermecător, dar sărac, și o fată studioasă și bogată.

David și Jade, proaspăt absolvenți de liceu, fac parte din lumi diferite, dar ceea ce simt unul pentru celălalt îi apropie și îi face să devină de nedespărțit. Băiatul este îndrăgostit de fată încă din timpul liceului, dar nu ajung să fie împreună decât după terminarea liceului.

Tatăl lui Jade nu este de acord cu relația dintre cei doi, deoarece își dorește ca fiica lui să se concentreze asupra studiilor. El vrea ca ea să devină medic la fel ca el.

Jade mai are un frate, Keith și aceștia au avut un frate mai mare, Chris, care a murit de cancer. Keith îl simpatizează pe David și se bucură de alegerea pe care sora lui a făcut-o, deoarece vede că David i-a adus numai fericire lui Jade. Mama lui Jade este de asemenea încântată că își vede fata atât de fericită. Singurul care nu este de acord este Hugh, tatăl lui Jade. Acesta face cercetări și descoperă că David a fost violent în trecut, însă acum este un alt om.

Hugh se folosește de aceste informații pentru a îl îndepărta de fata lui, Jade. Astfel că Jade și David ajung să se despartă din cauza lui Hugh, Jade plecând la Facultatea de Medicină în alt oraș. Chiar dacă Jade nu mai este lângă David, acesta nu își poate lua gândul de la ea, continuând să aibă aceleași sentimente puternice pentru ea. David caută ajutor din partea mamei lui Jade pentru a se revedea cu aceasta la revenirea ei, acasă, de Crăciun. Cei doi ajung să se întâlnească la aeroport, înainte ca Jade să se întâlnească cu tatăl ei, iar David îi propune lui Jade să fugă împreună, seara, cu avionul, acesta având două bilete. Jade este de acord.

Ajunsă acasă, Jade rămâne cu tatăl ei, după ce Keith și mama lor pleacă de acasă. David o așteaptă în fața casei, Hugh îl vede și se năpustește asupra lui, spunându-i că nu are ce căuta lângă fiica lui. În timp ce Hugh a coborât scările a dat cu o lumânare pe jos în camera lui Chris și camera lui a luat foc. Observând asta, Hugh fuge în camera lui Chris pentru a recupera trofeele și diplomele sale. David merge să îl salveze. Cei doi scapă din ghearele focului și totul se termină cu bine.

David și Jade rămân astfel împreună datorită dragostei foarte puternice dintre ei. Sper să vă fi captat interesul cu acest film. Nu am detaliat povestirea lui pentru a vă oferi doar un ansamblu asupra lui. Merită să îl urmăriți deoarece este sublim și ne arată cât de frumoasă poate fi dragostea.

Vizionare plăcută 🙂 !

endless love

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends