EŞTI SURPRINSĂ CĂ IUBITUL TĂU ARE UN TRECUT? ŞI CE,TU TE-AI NĂSCUT AZI?

Te-ai îndrăgostit la prima vedere sau cunoşti pe cineva de o lungă perioadă, insă acum ai descoperit că vrei mai mult decat o prietenie?Încerci să îl cunoşti şi de abia acum faceţi primii paşi înspre o lume în care vă vedeţi împreună? Ai o relaţie nouă şi totul ţi se pare perfect ?

Dacă ai cunoscut pe cineva de puţin timp,sau dacă de puţin timp i-ai acordat o  şansă, du-o pană la capăt! V-aţi vazut,v-aţi plăcut,ce rămane de făcut? Să puneţi întrebari!

Normal că nu trebuie să îl sufocăm cu întrebări legate de trecutul lui.Mai răruţ că-i mai drăguţ! Normal că nu are nevoie de reamintirea trecutului,din moment ce azi este în faţa ta şi  îţi prezintă dorinţa unei relaţii cu tine.Dă-i tot ce ai,fără să aduci mereu in prim-plan trecutul. Normal că nu trebuie să îl acuzi acum, în prezent de ceea ce făcea candva. Astfel se va simţi jignit şi nu va găsi în tine înţelegerea de care are nevoie.Normal că o relaţie nouă,pe care o vreţi a fi una de durată, nu are nevoie de suspiciuni legate de trecutul iubitului tău.Din moment ce el a łasat totul,şi azi vrea o relaţie cu tine, fă şi tu la fel. Că doar şi tu ai un trecut şi lui nu îi pasă ce ai făcut tu ieri cu fostul  iubit.

Noi,în schimb,suntem curioase ce,cine ,cum a fost iubitul nostru ieri,înainte de a ne cunoaşte pe noi. Suntem curioase cine a fost candva în locul nostru. Sau mai bine spus,cate au fost. Sau poate,cel mai bine, în ce fel au fost ele. Îl tot întrebăm despre fostele lui iubite şi despre fostele lui placeri.Îl agasăm cu tot felul de supoziţii, şi o dată ce ni se oferă răspunsuri, conturăm rapid o imagine a omului căruia, de fapt, nu i-am dat nicio şansă. Care ar fi răspunsurile posibile pe care le putem primi?

În primul rand ,sunt bărbaţii care au trecut printr-o  despărţie recentă,după o relaţie foarte lungă.(„Am avut o relaţie de 2 ani,cu o fată superbă, de care m-am desparţit în urmă cu 2 luni. Încerc să depăşesc şi acum amintirile cu ea,dar vreau o nouă relaţie cu tine”)

În această situaţie, ce facem?Vrem o relaţie stabilă cu un băiat care suferă după o despărţire recentă? Da.Atunci,îl ajutăm să facă din amintirile cu fosta lui iubita, o istorie. Creăm un prezent alături de noi. Acel prezent cu siguranţă va detrona trecutul. Că doar se numeşte trecut. Să devenim noi totul pentru el, prin bunatatea,iubirea şi  răbdarea noastră.Trebuie să stim că odata ce o carte a fost închisă, şi acum o alta s-a deschis şi aşterne o poveste uluitoare, fosta carte nu va mai starni nici măcar curiozitatea reamintirii.

În al doilea rand, sunt bărbaţii care au ales separarea de iubite  cu care au avut o relaţie lungă,însă s-a aşternut praful o dată cu timpul trecut de atunci,(„Am avut o relaţie foarte lungă,serioasă,care credeam că va duce undeva. Suntem desparţiţi de 1 an. De atunci,nu am mai acceptat pe nimeni langă mine.Cel putin nu pentru o relaţie”)

Situaţia asta arată mai bine,nu? A fost,s-a dus şi dusă a rămas. Mai bine pentru noi,că nu trebuie  să ne mai chinuim să înlăturăm amintirea unei foste. Trecem direct la fapte, la sentimente şi poate se va ajunge la o iubire adevărată, cu speranţa că nu se va termina niciodată povestea.

De cealaltă  parte a lunetei stau bărbaţii care nu sunt adepţii relaţiei de durată,din diverse motive.

Barbaţi care nu au putut forma un cuplu foarte durabil din cauza lipsei de atenţie,înţelegere  din partea iubitei,sunt cei mai căutaţi,pentru că de cele mai multe ori,pozează în victime. („Am avut cateva relaţii mai serioase pană acum. Cea mai lungă,a fost de 5 luni. Nu a reuşit nimeni să mă înţeleagă.”)

UPS!Nu este chiar o imagine bună.Dar există două explicaţii. Fie fetele cu care a fost nu erau chiar cele mai înţelegătoare şi cele mai potrivite pentru el.Fie are el probleme.Poate cere prea mult şi ofera prea puţin. Dar nici asta nu contează. Cu una ca noi, va fi altfel.Dacă vă ne dorim  unul pe altul, vom deveni trup si suflet . Cheia ar fi sa lămurim împreună toate neclarităţăţile noastre,ale fetelor. În nici un caz nu trebuie să interpretam  fiecare ezitare a lui, hai să îi dam,totuşi o şansă.

ŞI nu în ultimul rand, fetelor le plac băieţii răi.( „Nu am avut relaţii prea lungi,îmi place să cunosc şi să mă fac şi eu cunoscut.”)

Asta  nu este o imagine deloc bună.Dar nu trebuie să ne îngrijorăm.Orice  acţiune intreprinsă în trecut trebuie să aibă o finalitate. Poate că tu eşti cea care îl va face să nu îsi mai dorească ceea ce şi-a dorit candva.Poate că tu, cu frumuseţea şi cu gingăşia ta,îi vei stopa orice tentaţie din exterior. Fii tu ispita lui zilnică!

Aşa că, orice fel de bărbaţi avem sau vrem langă noi,trebuie să le dăm un grad minim de încredere.Măcar. Ei nu mai sunt astăzi ceea ce au fost ieri,cum nici noi nu mai suntem la fel ca acum cateva zile.Ne dorim o relaţie de durată,frumoasă? Atunci,fetelor,trebuie să o facem frumoasă de la inceput.Nu începem cu întrebări,ci cu răspunsuri,pentru a-l face pe el să ne spună totul,fără a întreba nimic.

Şi tu ai un trecut,şi tu ai avut un iubit,doi sau trei. Si tu ai făcut prostii,dar el nu te acuză, nu te judecă după foaia deja scrisă din viaţa ta,nici nu îţî pune atatea întrebări.Dacă el poate,tu ce faci?

Aşa că: nu te mira că iubitul tău are un trecut,gandeşte-te că şi tu eşti în aceeaşi situaţie!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends