Facebook-ul și goliciunea

In toți acești ani in care am avut câteva experiențe cu facebook-ul, am descoperit că fetele „din ziua de azi” consideră că pentru a fi sexy trebuie să se dezbrace. Ei bine, nimic mai neadevărat!

O atitudine pozitivă, prieteni adevărați, oameni care te apreciează pentru ceea ce ești sau pentru aspirațiile tale sunt mult mai importante decât „câte like-uri am primit azi? – aaa doar 50..” .Nu cred că like-urile sunt mai importante decât prietenia și decența.

Dacă ne luăm după „vedetele” mondene care se distrează postând pe facebook poze cu ele mai mult sau mai puțin dezbrăcate, etalându-și corpurile bronzate ”natural” la solar sau pozele cu ultimele achiziții in materie de chirurgie estetică atunci nicio femeie nu ar trebui să primească like-uri pentru decență sau frumusețea lor naturală, fără machiaj in exces sau decolteuri extravagante  nu se pot primi like-uri?

Fiecare dintre noi a observat că pentru băiatul potrivit nu este important cât de mare este decolteul sau cât de scurtă este fusta purtată aseară in club. Marile vedete se dezbracă pentru bani, de ce fetele de 15-16 ani s-ar dezbraca pentru like-uri? Cu o pereche de pantaloni scurți și mulați și un top decoltat poți face ravagii printre prietenii virtuali. Dar asta este cel mai important?Atât de mult te apreciezi tu ca persoană? Sunt atât de multe fete frumoase care nu au nevoie să pună poze cu ele in costum de baie sau cu fuste minuscule pentru a fi apreciate.

Frumusețea nu se măsoară in like-uri sau in prieteni virtuali. Lucrul acesta ar trebui să ne invățăm prietenele, surorile sau chiar pe noi. Deși toți cei care vă cunosc știu cât de bine arătați sau cât de mândre sunteți că ați slăbit cele 2 kg care vă nemulțumeau acesta nu este un motiv să vă arați goliciunea pe internet.Deși pe cei mai mulți bărbați nu ii deranjează ar trebui să vă gândiți și la persoanele cunoscute care vă vizitează profilul: mătuși, nași, verișori care probabil nu vroiau sau nu trebuiau să vă vadă in aceste ipostaze.

Fetelor haideți să fim naturale și să nu ne dezbrăcăm pentru like-uri.Păstrați-vă frumusețea pentru voi sau pentru cine vă merită nu pentru niște necunoscuți care salivează 5 minute in fața calculatorului și nu vă cunosc așa cum sunteți cu adevărat!

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends