Fifty Shades of Grey

Părerile sunt împărțite în enșpe mii de ramuri. Ba că filmul nu e deloc romantic și nu trebuia lansat de Valentine’s Days, ba că scenele de sex erau prea detaliate, ba că erau prea puține… Nu-mi place să mă lungesc prea mult așa ca trec direct la review.

Mi-a placut. Da, mi-a placut. N-am fost la premieră pentru că nu-mi permitea timpul dar de când au început ăștia să facă reclamă la film m-a atras. Scenele cel mai erotice după părerea mea sunt cele în care cei doi își vorbesc.

Replicile au fost delicioase. Cine vrea să aibă parte de scene erotice mai “aprinse” poate să citeasca cartea. Acolo sunt mai detaliate. Am citit câteva foi, adevărat, scenele de sex sunt mai detaliate. După părerea mea cui i s-au părut slabe minutele de sex poate să citească cartea, sigur, cu riscul de a citi o fraza de 10 ori.

Nu cred că mai e nevoie să spun că orice femeie și-ar dori în viața ei un “Grey”. La fel de puternic, dar să nu-și folosească puterea asuprea ei, că altfel fuge mâncând pământul. Și să nu uit, să nu doarmă în altă cameră cu ușa închisă, sau și mai rău în altă casă.

Îmi place și de Anastasia. Nu e de neglijat cum s-ar spune. Nu este umflată cu pompa. Este foarte aproape de realitate. Nu mă mira faptul că Grey a pus ochii pe ea.

Finalul este făcut special pentru a ține publicul în suspans până la continuarea filmului. Eram în sală și deodată apare negru în fața ochilor. Știam că acela ere sfârșitul (filmului) dar a fost foarte amuzant cum majoritatea din sală nu știau ce se întâmplă, prima oară sigur au crezut că era o defecțiune tehnică (părerea mea). După vreo 2 minute am realizat că eram printre puținele persoane care știau ca s-a terminat filmul.

Sunt conștientă că am riscat să-mi pun publicul în cap cu părerea mea, dar aș fii ipocrită să spun ca nu mi-a plăcut. Nu îmi place să mă iau după turmă. Și ca o încheiere… aștept cu nerăbdare continuarea.

2 Comments
  1. Orice poveste de dragoste are ceva universal in ea, deci e ok sa-ti placa si mai ales sa-ti spui parerea. 🙂 Impresiile despre o poveste si despre un film difera de la om la om, e ceva foarte normal. Si mai ales e ok sa nu te lasi influentata de parerile altora.

    • Reply
      Alexandra Beatrice 20/04/2015 at 6:47 pm

      Poate sa fie si cel mai urat film (pt toti) daca imi place asta e… ghinionul lor. Fiecare cu parerile lui.

Dati un raspuns

Fashion & Trends