/ Life & Style / Frumusetea si patimile ei. Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă!

Frumusetea si patimile ei. Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă!

frumusetea si patimile ei
Alexandra Gheorghe on 05/03/2014 - 12:51 pm in Life & Style

Ce este frumusetea? Cum o vedem? Si…..ce cauta ea in noi?

Ei bine raspunsuri sunt si gasim  in tot ce ne inconjoara. Frumos este un adjectiv care descrie o stare, o persoana, un obiect, etc. Frumosul nostru si cu al vostru nu poate fi la fel. Toti vedem diferit frumusetea. Unii vad frumusetea intr-un peisaj sublim de primavara, altii intr-un chip de femeie blond sau brunet cu trasaturi fine, majoritatea nu vad ce vrem noi sa vedem.

Cel mai des si cel mai discutat subiect in legatura cu frumusetea este Femeia, sexul frumos, asa cum il numesc unii.  Suntem femei si unii ar spune ca nu suntem oameni, ci doar femei. O specie despre care multi se chinuie sa povesteasca sau sa inteleaga.

Deseori intalnim astfel de femei nemultumite de frumusetea lor si care mereu isi pun intrebarea: Sunt urata?

Ei bine, am sa va raspund eu. Nu! Nu sunteti urate! Daca vreti sa fiti frumoase cu siguranta veti reusi. Frumusetea noastra nu consta doar in farduri scumpe si te miri ce scheme de machiaj. Frumusetea noastra este: Zambetul, Optimismul si Taria de a trece peste problemele vietii. Frumusetea consta in copiii pe care ii nastem sau pe care vrem sa ii nastem.

Ganditi-va ca ADN-ul vostru nu se schimba si ce aveti in urma ramane intact.Imaginati-va pe un camp deschis cu flori multe, extrem de frumoase si daca veti pune intrebarea asta, riscati sa nu deveniti iubite si placute asa cum meritati.

Multi spun ca: Naturaletea este Frumusetea adevarata a unei femei, dar oameni buni, traim in secolul 21 unde trebuie sa ne adaptam societatii. Ca sa fim naturale, trebuie sa fim ingrijite si pentru o frumusete sclipitoare trebuie sa fim aranjate.

Sa folosim farduri si cosmetice in limita bunului simt,sa fim stilate si cu bun gust, sa punem pe noi haine care vorbesc despre personalitatea noastra, sa ne comportam in asa fel incat sa fim frumoase, mai intai pentru noi, apoi pentru restul.

“Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă” – Ralph Waldo Emerson


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->