/ Diverse / Fugi de bărbații care nu știu ce vor…

Fugi de bărbații care nu știu ce vor…

barbat nehotarat
Madalina Panait on 07/06/2014 - 9:52 pm in Diverse

Poate să fie cel mai smart, cel mai sexy, cel mai ok, poate sa fie însuși Adonis coborât pe pământ, degeaba dacă habar nu are ce vrea de la viața și…de la tine.

Te vezi cu el de mai bine de două luni și habar nu ai ce este între voi, asta pentru că, ba îți dă de înțeles că sunteți într-o relație, ba dispare cu zilele ca măgarul în ceață, fără să dea vreo explicație clară la întoarcere.

Dar tu îl placi și ca și cum ai fi stat vreo sută de ani în pădurea adormită treci peste aceste lucruri așa, pur și simplu, cu seninătate dar și cu agonie, de fapt cu un amestec între aceste două stări, adică două minute ești așa, după aceea trei minute invers. Și când ești ok este doar pentru că ți-a dat un like pe facebook sau ți-a trimis vreun răspuns la mesajul pe care i l-ai trimis acum două zile.

Când își aduce aminte să apară își cere scuze aducându-ți flori și explicându-ți că ”așa e el, mai împrăștiat” și te roagă frumos și delicat să îl înțelegi. Te scoate în oraș, vă plimbați, râdeți , glumiți… mamă ce vă potriviți! Te duce acasă, rămâne la tine faceți dragoste, totul pare pare perfect până a doua zi când el pleacă din nou într-o scurtă călătorie cu satelitul pe lună.

Cu toate astea te place și, da, se gândește la tine dar nehotărârea este boală grea. Nu poate să își dea seama dacă îi este mai bine singur sau cu tine. Și stă și se gâdește la acest aspect până când, bineînțeles, tu te saturi și îi oferi frumușel cea mai mare pereche de ”papuci verzi”.

Sau, în cel mai rău caz, tu continui relația cu el trecând astfel ani și ani și el nimic, iar tu realizezi că vrei o famile, o stabilitate, dar îți dai seama că nu prea ai cu cine și atunci renunți. Și uite așa ai irosit timp prețios din viața ta pe un om care habar nu are ce vrea de la viața și de la tine. Te iubește, dar nu e sigur, ce e asta?

Așa că sfatul meu este să vă feriți cât puteți de astfel de bărbați, nu de alta dar am pățit-o și eu și credeți-ma că nu e tocmai ok. Mai bine o aventură de o lună, două decât o relație cu un astfel de om.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->