/ Diverse / Gențile colorate- un accesoriu must have pentru sezonul primăvară-vară 2014

Gențile colorate- un accesoriu must have pentru sezonul primăvară-vară 2014

genti
Moraru Alina Larisa on 15/04/2014 - 8:58 am in Diverse

Propunerea designerilor pentru această perioadă este foarte variată. Culorile pastelate dar și cele vibrante dau startul în crearea unei ținute nonconformiste. 

În ceea ce privesc formele, specialiștii ne propun o gamă variată. Chiar dacă gențile tip rucsac sau sacoșă îți amintesc de sezoanele trecute, acestea revin în tendințe, în culori vibrante, cu personalitate. De asemenea, modelele tip plic, borsetă sau cele mini, elegante, te vor ajuta să îți creezi un outfit specific unei seri de petrecere. Aerul retro și feminismul emanat de acestea te vor ajuta să pășești cu eleganță pe covorul roșu.

Astfel spus, gama este diversificată. Se poartă toate formele, de la cele maxi, over-sized până la cele de dimensiuni mici, cu toartă scurtă, stil plic. Acestea ne ajută la completarea unei ținute, indiferent dacă mergem la un eveniment, la o plimbare în parc sau ieșim în club.

În ceea ce privesc culorile, paleta cromatică este variată. Nuanțele pastelate, calde se potrivesc perfect la o ținută combinată, accesorizată pe când cele vibrante, nonconformiste vor reprezenta piesa de rezistență a outfit-ului tău!

Care sunt culorile specifice personalității tale? Un roșu aprins, fuchsia, galbenul pai, orange-ul? Dacă nu ți se par potrivite sau nu vrei sa ieși în evidență, culorile pastelate te vor lăsa să treci din zona reflectoarelor la una feminină. Și asta fără să pășești în zona de anonimat!

Să vedem și câteva propuneri!


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->