/ Fashion & Trends / Ghid pentru pantofii din sezonul primăvară-vară 2014

Ghid pentru pantofii din sezonul primăvară-vară 2014

moda
Nelly Șargu on 03/03/2014 - 12:32 am in Fashion & Trends

În ceea ce ține de tendințele legate de pantofi, acestea s-au remarcat întotdeauna prin stabilitatea lor, adică anii trec, se schimbă sezoanele, dar avem impresia că pantofii sunt tot aceiași. Ei bine, aceștia seamnănă între ei, dar nici un artist nu ar dori să se repete pe sine însuși sau, și mai bine, să preia ideile altcuiva, nu? Primăvara aceasta, pantofii sunt absolut diferiți, designerii americani propun ceva, acei italieni asolut contrariul și tot așa. Am să vă prezint caracteristicile de bază al acestui sezon și ceea ce m-a impresionat mai mult când am vizualizat Milano, New-York, London și Paris Fashion Weeks.

Vârful ascuțit

Necătând la faptul că adolescentele, de obicei, un se numără printre adeptele acestui model, primăvara aceasta vine cu ceva clasic. Într-adevăr, vârful ascuțin și tocul-cui sunt modelul suprem al eleganței și al feminității. Fiecare femeie este pur și simplu obligată să aibă o astfel de pereche.

Pielea de șarpe

Și aceștia fac parte din  stilul retro. O femeie care poartă pantofi cu imitație de piele de șarpe își afișează puterea și încrederea.

Tocul înclinat

Combinat cu un material ultramodern de diferite culori, acest model părăsește standardele și se impune ca ceva absolut nou. Datorită curelușelor, aceștia sunt foarte comozi și nu trebuie să te sperii de felul în care este înclinat tocul.

Platformă și toc

Unul dintre cel mai des întâlnite modele în picioarele manechinelor în timpul prezentărilor de modă a fost anume acesta. Arată foarte bine pe picior, făcându-te să pari cu mult mai înaltă și mai suplă, deoarece cu cât mai masivi sunt pantofii, cu atât mai lungi și mai slăbuțe arată picioarele tale. Cu siguranță vei întâlni aceste modele în magazine.

Material-plasă

Pantofii executați din două feluri de materiale, precum aceștia, au o imagine foarte deosebită. Să nu mai amintim despre faptul cât de sănătos este pentru picioarele tale să porți pantofi din material plasă, pentru că permite pielii să respire. Culorile vii atrag atenția și dau un aer fresh ținutei.

Culori clasice și neon.

La capitolul nuanțelor, primăvara și vara aceasta nu există limite. Se poartă clasicul alb, negru, bej și crem, cât și neon, culorile aprinse și vii. Femeile sunt diferite și fiecare are propriile gusturi, așa că designerii ne pun la dispoziție toate culorile curcubeului.

Piese transparente

Este o tendință din anul trecut, dar continuă să ne bucure și primăvara aceasta.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->