/ Fitness & Dieta / Haideti sa facem miscare!

Haideti sa facem miscare!

fitness
Szentgyorgyi Csilla on 04/03/2014 - 5:49 pm in Fitness & Dieta

In sfarsit a venit primavara si odata cu venirea acestui anotimp minunat, multi dintre noi au inceput sa-si faca planuri in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului fizic. Bineinteles, nu doar primavara ar trebui sa ne preocupe sa aratam cat mai bine, ci tot timpul anului,dar din diferite motive mereu amanam sa facem miscare. Gasim tot felul de pretexte, ba ca “e iarna si nu ma duc sa alerg, ca e frig”, ba ca “nu-mi place la sala pentru ca e aglomerat”, ba ca “nu am bani”, etc.

Dar cine a zis ca pentru a face miscare trebuie sa avem bani? Daca nu aveti bani de sala, exista si alte variante. Puteti merge la alergat ( acum nu mai exista pretextul cu frigul ) sau puteti sa faceti exercitii fizice chiar la voi acasa. Pe internet gasiti demonstratii de orice fel de exercitii, deasemenea,  daca aveti smartphone, gasiti o sumedenie de aplicatii  cu exercitii fizice pe playstore.

O alta varianta ar fi sa urcati scarile in loc sa luati liftul, acest exercitiu ajutand mai ales la formarea unui posterior de invidiat…asa ca fetelor…sus pe scari. O alta serie de exercitii numai bune pentru posterior dar si pentru picioare de diva  ar fi  genuflexiunile…(off… cat le uram la orele de sport, si cat de mult imi plac acum).

Mult iubitul aerobic este cel mai usor mod de a face miscare. Nu necesita foarte multa forta, sunt exercitii care dupa un timp de efectuare devin floare la ureche, ne ajuta se ne mentinem in forma, ne dau energie si buna dispozitie, si in plus ne ajuta si la slabit.  Totodata, aerobicul ajuta la eliminarea stresului, la cresterea rezistentei fizice si la un somn mai odihnitor.

Orice activitate  ati alege, nu uitati sa fiti constanti, sa nu va lasati dupa 2 saptamani pe motiv ca a fost de ajuns sau nu mai aveti timp. Exercitiile au efect doar daca le faceti in mod constant, cel putin 30 de minute pe zi.

Miscarea are beneficiile ei, asa ca hopa sus si apucati-va. 

Sper ca v-am motivat destul de mult ca sa incepeti sa faceti sport chiar din acest moment. Nu maine,nu poimaine, ci chiar acum.

Ca un ultim sfat, sa nu uitati sa beti multa apa.

Va doresc  o primavara frumoasa plina de sport !

 


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->