Hamburgeri de ton – reteta sanatoasa, rapida si dietetica

O să vă prezint o rețetă inedită, hamburgeri de ton! Pe lângă faptul ca se pot consuma fie dacă sunteți la regim, mai ales dacă urmați dieta Dukan, fie ca vă place să mâncați sănătos. Este o rețetă care se face foarte repede, potrivită și pentru cele care nu au foarte mult timp pe care să-l petreacă în bucătărie.

Aveți nevoie de 200g de ton în suc propriu, scurs foarte bine; două ouă; o lingură rasă de pătrunjel tocat; un fir de ceapă verde; sare; piper.

Acești hamburgeri se fac foarte repede și simplu. Iată cât de simplu:

După ce stoarcem tonul foarte bine îl punem într-un bol și adăugăm cele două ouă, sarea, piperul, pătrunjelul mărunțit și ceapa tocată foarte mărunt. Amestecăm compoziția până devine omogenă.

Următorul pas este să formăm hamburgeri de aproximativ un centimetru grosime. Punem tigaia pe foc mediu. Când s-a încălzit tigaia punem hamburgerii de ton și îi prăjim câte două minute pe fiecare parte.

Putem să îi servim alături de o salată sau de legume. Rămane la alegerea voastră alături de ce garnitură îi mâncați, în funcție de preferințele fiecăreia.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends