/ Fashion & Trends / Hip-Hop style is back! Jacheta bomber- una dintre tendințele pune în mișcare această primăvară

Hip-Hop style is back! Jacheta bomber- una dintre tendințele pune în mișcare această primăvară

hip hop
Nelly Șargu on 06/04/2014 - 1:06 pm in Fashion & Trends

Jacheta bomber este una dintre tendințele care dictează stilul în sezonul primăvară-vară 2014.

Jacheta bomber, ca și majoritatea ținutelor după care ne dăm în vânt acum, are un trecut și o istorie. Aceasta își are originea în cartierele americane, unde băiețeii voiau să semene cu idolii lor, adică cu cei mai mari cântăreți hip-hop. Inițial, aceste jachete erau purtate de raperi și hip-hop-eri, dar printre rândurile oamenilor au ajuns datorită fanilor lor, care voiau să se identifice cu această cultură, unde banii, drogurile și femeile erau valorile principale.

Acum, această jachetă o putem găsi în sute și mii de feluri: cu print floral, cu figuri geometrice, cu pete colorate, de-o singură nuanță, cu elemente neon sau fără, cu sclipici etc. Este potrivită pentru a crea un look semi-băiețesc. Asortată cu o rochie sau cu o fustă, jacheta îți conferă acel aer de ghetto, care ori îți place, ori nu. Nu te sfătuiesc să cumperi această jachetă doar de dragul cumpăratului, pentru că o vezi în toate magazinele sau pentru că e la reduceri. Trebuie să te gândești bine dacă acest articol se potrivește cu imaginea și stilul tău sau stilul pe care vrei să ți-l ceezi. Jacheta, deasemenea, se combină perfect cu o pereche de blugi sau colanți. În picioare trebuie neapărat să ai teniși sau adidași. În cazul în care alegi să o porți cu o rochie, perechea de stiletto îți vor completa imaginea.

Jacheta bomber o poți găsi în magazine ca Bershka, Stradivarius, Zara, Motivi, Pull and Bear, începând de la 89 și ajungând până la 299 lei.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->