/ Fashion & Trends / Ia românească – un must have al sezonului

Ia românească – un must have al sezonului

ia românească
Ignat Adriana on 18/03/2014 - 4:18 pm in Fashion & Trends

Piesă vestimentară românească, ia, a ajuns chiar și peste hotare, fiind purtată de pasionatele de modă și de femei celebre precum Halle Berry, Kate Moss, cât și altele.

Ia este foarte versatilă, o putem asorta cam cu orice, de la blugi, la pantaloni, colanți și până la fuste.

Purtată cu blugi veți căpăta un aer tineresc, lejer. O puteți purta fie deasupra, fie în blugi. În cazul blugilor evazați este mai potrivit dacă o purtați în blugi.

Dacă aveți o siluetă bine conturată, respectiv, clepsidră sau pară, veți arăta senzațional îmbrăcate în ie și fustă, deoarece vă va scoate în evidență talia și în partea superioară veți avea puțin volum datorită iei. În ceea ce privește încălțămintea care poată fi asortată unei astfel de ținute, ar fi potrivite fie niște cizme lungi, preferabil din piele întoarsă, sau botine decupate, de vară.

Pentru un look elegant și clasic puteți opta pentru o ie albă asortată la o pereche de pantaloni negri lungi, evazați, sau dacă doriți să căpătați un aer mai cool, combinația potrivită ar fi pantaloni de piele negri, iar peste ie să purtați o vestă masculină. Completați această ținută cu o pereche de pantofi cu toc înalt și dați-vă pe buze cu un ruj roșu și veți fi răvășitoare.

Așa că nu mai stați pe gânduri, dacă nu aveți în garderoba dumneavoastră o ie românească, cumpărați-vă una !

ie romaneasca


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->