Idei de decoraţiuni pentru Halloween

Felinare

O cutie de aluminiu de la boabele de mazăre sau de la ananas se poate vopsi în negru, după care se perforează cu diferite modele sau mesaje. Dacă sunteţi îndemânatice şi aveţi şi câteva instrumente mai performante, puteţi chiar să realizaţi mini-tablouri cu pisicuţe speriate, feţe de dovleci sculptaţi sau chiar vrăjitoare.

În interior se adaugă o lumânare de tip pastilă. Felinarele pot fi agăţate sau, pur şi simplu, aşezate de-a lungul potecii din curte sau pe trepte.

Fantomiţe

Pentru a realiza un decor cu fantome e nevoie doar de câteva lucruri simple de care ne lovim prin casa şi multă imagianţie, restul e … ei bine Halloween. Un frumos decor cu fantomiţe zburătoare îl putem face din câteva baloane albe şi un material vaporos alb şi transparent.

Bostanii decoraţi

Ştim că de Halloween de obicei se practică sculptarea dovlecilor cu feţe înspăimântătoare. Eu vă propun nişte decoraţii ceva mai inovative. În loc de sculptură, putem aplica diferite decoraţiuni cum ar fi funde, nasturi, paiete, ace cu gămălii colorate, mărgele, bucăţi de material sau chiar bucăţi din jucării mai vechi pentru a da dovlecilor un alt aspect. De asemenea, putem vopsi dovlecii pentru a exprima mai bine ideile noastre creative.

Lilieci zburători

Fie că îi confecţionaţi din hârtie, fie că îi achiziţionaţi de la magazin, ţine doar de propria ingeniozitate cum îi aşezaţi prin casă sau prin curte.

Colţuri decorate cu elemente de sezon

Într-un bol de sticlă, sau într-un recipient tematic putem aranja câteva frunze colorate, dovlecei de dimensiuni mici, doi trei păienjeni din hârtie şi o lumânare parfumată. Pentru evenimente cum este Halloween-ul, cromatica dominantă a decorului trebuie să includă oranj, negru, violet, gri, verde şi chiar alb.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends