Iubim când înşelăm?

Zi de zi ne învârtim în propriul nostru cerc al iubirii. Fiecare în al lui. Zi de zi vedem lacrimi dar şi zâmbete. Zi de zi auzim declaraţii de dragoste,vedem buchete nesfârşite de flori dar şi scrisori sau poze rupte.Azi iubim,mâine înşelăm,azi sărutăm,mâine lovim…Merg oare aceste acţiuni împreună?

Dilema tuturor dintotdeauna a fost: de ce înşelăm persoana de lângă noi? Poţi să înşeli persoana iubită?Adică…să iubeşti cu adevărat şi să o înşeli?

Din punctul meu de vedere,NU. Cine iubeşte,nu va  înşela niciodată! Cine iubeşte,o face pentru că are tot ce îşi doreşte. Cine înşeală nu are iubire,deci nu are tot ce îi satisface nevoile

Avem falsa impresie că dacă nu cedăm ispitelor,părem laşi sau fricoşi.Dacă nu „punem botul „la  formele perfecte ale damelor sau la muşchii bronzaţi ai bărbaţilor,nu existăm,deci ieşim din tiparul impus de societate.Greşit!Total greşit! Oare nu avem şi noi puterea să rezistăm frumuseţii exterioare şi să ne ducem liniştiţi la iubită/iubit acasă? Oare de ce nu ne place să mergem pe stradă cu fruntea sus şi cu pieptul înainte,fără să fim pătaţi de mizeria infidelităţii?

Cu toţii ştim că bărbaţii infideli depăşesc cu peste 34% femeile care înşeală. Deci sunt mai mulţi bărbaţi care nu iubesc,decât femei care vor o relaţie de complezenţă.Din acest motiv o să particularizez discuţia pe sexul tare,pe domnii care nu pot trece oricum pe stradă.

Cei care oferă o iubire prefăcută ,de fapt nu oferă nimic. Decât durere şi suferinţă.Ei  nu sunt chiar cei mai exemplari. Dar chiar ei constituie exemplul meu. Sunt numărul unu pe piedestalul infidelilor. Te prefaci,deci ,la un moment dat ,vei ajunge să vrei si altceva. Nu este niciodată suficient ce iţi oferă sufletul de lângă tine. Vei simţi nevoia să guşti şi o altă savarină,pentru că cea „cumpărată” de tine a expirat de mult.Te atrage imediat ambalajul viu colorat şi nu poţi rezista ispitelor. A doua zi,te întorci acasă la „iubita” ta. Cea care îţi rămâne alături şi pe care o mângâi. Cea pe care ar fi fost o mare inteligenţă să o părăseşti înainte de a face pasul strâmb.

Din linia infidelilor se detaşează de departe iubăreţii, sensibilii şi romanticii incurabili. Întotdeauna oamenii care oferă iubire sinceră apreciază ceea ce au lângă ei. Nu este nevoie ca avea femeie să fie cea mai frumoasă,pentru  ca el să o vadă aşa. Nu înşeală cei care iubesc ,şi sunt multe motive.

Iubirea adevărată înseamnă pasiune,intimitate,încredere,sinceritate si respect.E drept,pentru fiecare înseamnă altceva,dar toţi avem nevoie de aceste 5 elemente pentru a putea porni să construim altele personalizate. A iubi înseamnă să bei cafeaua la birou şi să simţi că eşti acasă alături de persoana iubită. Să munceşti şi să simţi că aşezi patul sau că pregăteşti ceva de mâncare,împreună cu  persoana iubită. Să mergi pe stradă şi să simţi ca o ţii de mână. Să nu vrei altceva decât să ajungi acasă şi să o ţii în braţe,să petreceţi timpul împreună satisfăcându-vă plăcerile,bucuriile şi fanteziile.De ce ai mai putea avea nevoie în acest caz?Dacă  iubeşti,nu ar mai trebui să existe temeri. Dacă persoana iubită îşi revarsă tot ce are asupra ta,nu ai nevoie de mai mult,pentru că nu există mai mult.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends