La Betano poti vedea video live online meciurile de fotbal din Liga 1

Oferind posibilitatea de a vedea Liga 1 live online si avand suma minima de depunere extrem de mica, Betano este agentia care a facut o impresie foarte buna odata cu lansarea sa pe piata romaneasc de pariuri sportive online.

Pe langa acest aspect, operatorul i-a surprins pe pariori si cu inovatiile implementate in industrie, prin care regasim o aplicatie inedita pentru telefoane mobile si tablete, dar si prin oferta anumitor evenimente care primesc cotele cele mai mari posibile.

Iata lucrurile pe care ar trebuie sa le stii despre acest operator:

Deja printre cei mai buni

Pana acum, Unibet era recunoscuta ca fiind agentia care propunea cele mai bune cote la pariuri, indiferent de sport, dar si cele mai variate competitii. Betano nu a reusit inca sa o intreaca, dar este pe drumul cel bun. Agentia a aparut din senin si intr-o perioada foarte scurta de timp a reusit sa se apropie de liderii din domeniu.

Oferta bogata de meciuri live video

Betano a devenit a patra agentie online care transmite meciuri live. Asadar, de acum Liga 1 este live online la Betano, impreuna cu Champions League si Europa League, meciurile din campionatele puternice, dar si tenis, handbal, baschet si multe altele.

Aceasta este o functie majora avand in vedere ca multe agentii sufera din cauza lipsei meciurilor live. Iar odata cu aceasta facilitate vine si posibilitatea de a paria live, in completa cunostinta de cauza. Acum vezi cum se desfasoara meciurile si cum joaca echipele si poti decide in timp real care are cele mai bune sanse de a castiga sau de a reveni.

Depunere minima

Ai nevoie de numai 20 de lei pentru a putea incepe sa pariezi la Betano, si nu de 40, asa cum este cazul la majoritatea caselor de pariuri online. De altfel, daca vrei sa vizionezi Liga 1 live si toate celelalte evenimente disponibile, asigura-te ca iti pastrezi 0,5 lei in cont (50 de bani).

In plus, aceasta suma poate sa fie depusa prin Skrill, cu cardul sau prin  Paysafecard. Suma nu difera in functie de modul de depunere, ceea ce reprezinta un avantaj important.

Pariuri de pe dispozitive inteligente aduse la un nou nivel
Pariurix aplicatie smartphone

Mai multe agentii ofera posibilitatea de a paria de pe smartphone sau tableta, dar Betano vine si cu o aplicatie noua, putin experimental (ceea ce inseamna ca ar putea sa nu functioneze perfect), dar care reprezinta viitorul, si anume: optiunea de comanda vocala pentru pariurile plasate de pe aplicatia destinata dispozitivelor mobile.

Practic, acum nici nu mai este nevoie sa cauti atent pariurile, ci doar sa ii spui telefonului unde vrei sa ajungi. Este mai simplu si mai rapid, iar Betano a fost prima agentie din industrie care a implementat aceasta functie.

Pariuri cu marja de castig 0

La Betano, in functie de promotie, iti poti recupera banii daca un meci se termina 0-0 si tu ai pariat pe alt scor exact, sau daca pierzi un meci din mai multe (aceasta promotie are totusi mai multe conditii). Exista de asemenea si un bonus pentru pariuri multiple, similar cu cel intalnit la agentiile de cartier.

In plus, in fiecare zi exista evenimente sportive la care operatorul are marja de castig 0, garantand astfel oferirea cotelor cele mai bune de pe piata – lucru nemaintalnit pana acum in industrie!

De asemenea, multe alte oferte promotionale te asteapta, in cazul in care alegi sa iti deschizi un cont, inclusiv un bonus de bun-venit (aplicabil pentru prima depunere efectuata).

Cash Out

Sa spunem ca vrei sa plasezi un bilet cu mai multe pariuri, unele meciuri ies, dar vezi ca altele au sanse foarte mici. In aceasta situatie, Betano iti ofera aceasta posibilitata sa inchizi pariul prin functia Cash Out, care este valabila pentru tenis, fotbal, basket si volei, desi exista anumite tipuri de pariuri care nu sunt acceptate.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends