Machiajul la birou

Trebuie să înţelegem că este o mare diferenţă între machiajul pentru birou şi machiajul pentru club. În club poţi merge machiată discret, dar nu te poţi duce la serviciu machiată strident. Nu trebuie să le încurci. Multe fete nu înteleg asta şi greşesc încă de la interviul pentru angajare.

Este bine ca machiajul pentru birou să fie discret şi îngrijit, mai ales în cazul în care lucrăm cu publicul.

În câţiva paşi o să îţi spun cum arată un machiaj simplu, dar înainte de toate, este foarte important să nu uiţi să îţi pregăteşti tenul. Demachează-ţi tenul corect şi foloseşte o cremă pentru hidratare.

Foloseşte un corector dacă ai probleme cu tenul, şi un anticearcăn. Dacă ai acnee, aplică un anticearcăn pe zonele afectate, iar fondul de ten o sa se aşeze mult mai bine. Aplică un fond de ten potrivit pentru tenul tău şi nu uita de pudră. Nimănui nu-i place un ten care luceşte ( poţi lua pudra la tine ). Aplică blush-ul care ţi se potriveşte.

Pentru ochi foloseşte farduri în culori calde, nu stridente, tuş şi rimel. Pe buze aplică un gloss nud. Sau, poţi merge şi pe varianta în care aplici la ochi doar tuş şi rimel şi poţi opta pentru buze o nuanţă mai intesă. Tu alegi ce ţi se potriveşte cel mai bine.

La final nu uita nici de machiajul sprâncenelor foloseşte un creion dermatograf sau fard maro închis. Nu folosi negru pentru sprâncene, te îmbătrâneşte.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends