Mădălina Manole

Ok special din iulie 2010 dedicat în întregime Mădălinei Manole spunea despre ea că “A vrut totul de la viaţă.” Dar… continuă unul din articole: “Când a gustat pe săturate gloria, neputinţa de-a avea un copil a consumat-o în secret.

Când nu l-a mai putut avea pe Şerban, şi l-a dorit înapoi. Iar când în sfârşit minunea s-a întâmplat şi a născut un copil, Mădălina a vrut înapoi gloria de altădată a scenei.” Revista revede căsătoria Mădălinei cu Şerban Georgescu drept suprapunându-se cu perioada cea mai prolifică din cariera ei.

În acelaşi timp se dezvăluie nefericirea din cadrul căsătoriei, divorţul apărând ca urmare a infidelităţii lui. După 15 ani de căsătorie zbuciumată. Cu toate acestea, cunoscându-se când el avea 37 de ani, ea 19, ea a considerat că avea ce învăţa de la el.

Se pare şi că următorii lor parteneri au semănat şi fizic şi că atutudine: ultima soţie a lui Şerban semăna cu Mădălina şi ultimul soţ al Mădălinei semăna cu Şerban. Numărul special încearcă să ne facă să înţelegem ce s-a întâmplat în viaţa Mădălinei. Numeroşi cunoscuţi ai ei povestesc impresii despre ea în diferite perioade ale vieţii.

Un lucru rămâne sigur: ea “a făcut istorie în muzică”. A debutat la 15 ani şi vocea puternică a fost considerată un avantaj de profesorii ei. A revoluţionat stilul anilor 90. Pentru albumul de debut, Fată dragă, apărut în 1991, a primit primul disc de aur.

Pentru al doilea album, Ei şi ce? a primit al doilea disc de aur. După o pauză de 5 ani, când nimeni nu se mai aştepta, revine în 2007. Din păcate nu a mai putut lansa oficial discul. A fost primul artist român care a avut fanclub.

În 1991 a fost înfiinţată prima comunitate a fanilor la Roman. Apoi au apărut alte 25 de fancluburi în scurt timp în toată ţara. A cucerit publicul cu vocea ei guturală şi atitudinea puţin rebelă. Stilul vestimentar îi era copiat de tineri, coafura admirată, versurile melodiilor îi erau învăţate pe dinafară.

Mădălina e o artistă care a cucerit publicul odată cu prima ei apariţie pe scenă. Şi o perfecţionistă. O artistă de valoare pe care fanii preferă să şi-o amintească exact cum era în epoca ei de glorie.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends