Manichiură franţuzească

E o manichiură pentru un look matur şi îngrijit. Iată paşii pentru a o obţine:

-Alege câte o unghie falsă pentru fiecare deget. Alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine formei tale naturale de unghii. Taie-le pe fiecare cu unghiera. Altfel vor arăta disproporţionate şi ne-naturale.

-Pune pe unghia ta substanţă adezivă. Îndepărtează cu o pensetă folia protectoare de pe spatele unghiilor false. Apasă unghia falsă peste lipici.

-Pileşte unghiile cu o pilă rezistentă. Păstrează forma uşor pătrată. Şterge unghiile cu o cârpă pentru a îndepărta praful rezultat în urma pilirii.

-Aplică un prim strat de ojă roz. Porneşte cu peria de la baza fiecărei unghii, în sus, folosind mişcări egale. Lasă oja să se usuce.

-Marchează vârful unghiilor tale cu ojă albă. Începe de la un colţ al unghiei şi trasează oja cu atenţie de-a lungul vârfului unghiei.

-După uscarea ojei, aplică încă un strat de ojă roz. Ai grijă ca acest strat să fie mai subţire pentru a obţine o culoare frumoasă şi aplicată în mod egal.

Sfat: pentru îndepărtarea fiecărei unghii false, ridică cu atenţie unghia falsă dintr-o parte. Pentru a îndepărta partea lipicioasă, freacă uşor cu degetele porţiunea respectivă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends