Măşti cu ulei de măsline pentru toate tipurile de ten

Măslinele sunt simbolul păcii şi al gloriei încă din Antichitate. Uleiul de măsline este considerat de către specialişti soluţia pentru o piele ca de bebeluş. Datorită conţinutului ridicat de acid linoleic,uleiul de măsline este cel mai bun hidratant,de aceea este prezent în toate produsele cosmetice. Folosit cu regularitate,uleiul de măsline netezeşte ridurile fine, conferă o strălucire naturală tenului, este perfect pentru tenul deshidratat şi buzele crăpate  şi îndepărtează impurităţile.

Iată care sunt cele mai folosite şi mai benefice măşti cu ulei de măsline,în funcţie de tipul de ten pe care îl aveţi.

Pentru orice tip de ten-Mască hidratantă cu ulei de măsline şi lămâie

Aveţi nevoie de: o lingură de ulei de măsline, jumătate de ceaşcă de ovăz fiert şi răcit şi de 3 picături de suc de lămâie.

Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi toate ingredientele până se obţine o pastă compactă.Aplicaţi masca pe faţă şi gât uniform,şi lăsaţi-o să acţioneze 20 de minute. Apoi îndepartaţi-o prin clătire cu apă călduţă. Puteţi aplica o cremă hidratantă la sfârşit. Această mască  va hidrata şi lumina pielea feţei într-un mod miraculos.

Pentru tenul normal-Mască hidratantă cu ulei de măsline şi lapte bătut

Aveţi nevoie de :1 lingură de ulei de măsline, 1 legătură de patrunjel şi 1 lingură de lapte bătut

Pătrunjelul trebuie făcut pastă cu ajutorul unui blender.Apoi amestecaţi-l cu laptele bătut si cu uleiul de măsline. Aplicaţi masca astfel obţinută pe faţă şi lăsaţi să acţioneze 15 minute. Îndepartaţi prin clătire cu apa călduţă.

Pentru tenul gras-Mască din ulei de măsline şi suc de roşii

Aveţi nevoie de:1 lingură de suc de roşii,jumătate de linguriţă de ulei de măsline şi o lingură de amidon

Toate aceste ingredient se amestecă uşor până la obţinerea unei paste omogene. Aplcaţi pe faţă şi lăsaţi-o să acţioneze 20 de minute,apoi clătiţi cu apă caldă.Această mască este înlocuitorul perfect al exfoliantului,pentru ca înlătură excesul de sebum.

Pentru tenul sensibil-Mască din ulei de măsline şi banana

Aveţi nevoie de :un sfert de banană foarte bine coaptă,1 lingurită de suc de castravete dat pe răzătoare şi o linguriţă de ulei de măsline

Se amestecă bine toate ingredientele şi apoi se aplică pe faţă. Se îndepărtează dupa 30 de minute cu apa călduţă. Tenul tău va fi curaţat si hidratat.

Pentru tenul uscat-Mască din ulei de măsline şi ceapă

Aveţi nevoie de:o ceapă mică,1 linguriţă de miere  si o linguriţă de ulei de măsline

Ceapa trebuie coaptă în cuptor,aşa că ati scapat de lacrimile nedorite. După ce se coace,se pasează şi se amestecă cu celelalte ingredient. Aplicaţi pe faţă şi după 15 minute îndepartaţi-o cu puţină apă călduţă.Are un efect uimitor de hidratare şi de luminare a tenului.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends