Metode de relaxare pentru picioare obosite

După o zi îndelungată, tot ce îți dorești este să ajungi acasă și să te descalți. Este un lucru cunoscut pentru tine,nu? Deseori, purtăm cei mai incomozi pantofi pentru că sunt frumoși sau pentru că au costat mult, dar niciodată pentru că ne-ar oferi confort. Dar, chiar dacă nu ai avut pantofi în picioare, o zi petrecută într-un mod activ se manifestă prin dureri groaznice și dacă ai purtat balerini sau șlapi.

Unul dintre lucrurile pe care, cu siguranță, nu trebuie să le faci înainte de a ajunge acasă este să te descalți. Oricât de tentată n-ai fi, să nu faci asta, deoarece, odată eliberate, picioarele se vor inflama. Da, vei simți o relaxare, dar numai pentru moment, atunci când vei încerca să te încalți, durerea va fi de două ori mai mare și vei avea șansa să nu mai poți merge. Trebuie să rămâi încălțată până ajungi acasă.

După ce te descalți, primul sfat este să te culci pe spate, cu picioarele puțin ridicate față de restul corpului. Poți să pui o pernă sau orice altceva sub picioare, ca acestea să stea mai sus. În modul acesta se normalizează circulația sangvină și picioarele revin la starea lor inițială. Apoi, ai putea să le ții 10-15 minute în apă cu sare de baie. Sarea de baie este un mineral care acționează benefic asupra țesuturilor și asupra circulației sângelui. Ar fi bine să faci o astfel de baie o dată pe săptămână, de exemplu, vineri.

După ce vei face această procedură cu sarea, te vei simți cu totul altfel. Senzația de oboseală va fi înlocuită de o plăcută amorțeală, iar dacă vrei să te simți și mai bine, ai putea aplica o cremă pentru picioare cu mentă. Cu ajutorul acestei creme, ai putea să-ți masezi picioarele. Evident, poți face acest masaj singură, dar e mult mai relaxant dacă ți-l face cineva. Mișcările nu sunt complicate, principalul este ca acestea să fie prin apăsare.

Efectuează acest „ritual” în fiecare seară, înainte de somn, iar dimineața vei fi din nou în formă.

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends