Moda 2014. Ce purtam anul acesta?

Fiecare femeie este unica in felul ei, astfel ele trebuie sa isi scoata in evidenta calitatile si sa mascheze pe cat posibil defectele, sa se raporteze vestimentar la momentul zilei, a profesiei pe care o practica si la activitatea zilnica pe care o desfasoara.

Moda se schimba insa stilul ramane etern astfel fiecare femeie trebuie sa ia din tendinte ce simte ca i se potriveste caracterului si fizicului sau iar ca nota personala, prin atitudine sa stie sa poarte respectiva piesa vestimentara.

Oricat de scumpa si frumoasa este acea haina, daca nu stim sa o purtam sau nu ne simtim bine in ea riscam sa trecem neobservate. Este un fapt demonstrat ca atitudinea, siguranta de sine si amprenta personala pot face tinutele pe care le purtam sa fie stralucitoare.

Pentru anul 2014 schimbarile in moda nu sunt rasunatoare iar mai jos gasiti elementele pe care trebuie sa mizati.

  • Imprimeurile cu jocuri de cuvinte sunt piesele de rezistenta in noul sezon de primavara-vara 2014. LOGO-MANIA a cucerit moda.
  • Marii designeri ai lumii au hotarat ca rozul devine ” new black ” in materie de incaltari, bluze, rochii si paltoane.
  • Pastelurile delicate sunt o tendinta de care trebuie sa tineti cont pentru ca verdele pal, albastrul deschis si rozul te vor scoate cu siguranta din anonimat.
  • Fustele cu pliuri fie ele in format mini, midi sau maxi vor emana intotdeauna eleganta.
  • Transparenta ramane in tendinte si anul acesta.
  • Imprimeurile florale vor fi si in 2014 la moda iar culoarea vedeta a sezonului va fi galbenul.

 

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends