/ Fashion & Trends / Moda pe net, pe înţelesul tuturor

Moda pe net, pe înţelesul tuturor

cum sa te imbraci
Ana Drobot on 28/11/2014 - 12:14 am in Fashion & Trends

Moda este astăzi la îndemâna oricui, mereu prezentă pe net. Reviste de modă, bloguri personale, schimb de experienţă comenzilor de hăinuţe pe forumuri, ultimul outfit trendy cu pantaloni şi gecuţă din piele, corsaj şi pantofi cu toc de la Chelany High Heels pe Wall-ul de Facebook.

Tumblr şi Instagram ne oferă de asemenea multe idei de ţinute. Lookbook.nu e un site pentru pasionatele de modă, fete care pozează şi se simt ca nişte staruri. Polyvore e un site foarte popular unde poţi crea ţinute, cumpăra hăinuţe şi participa la concursuri. Pentru că moda e o adevărată artă.

Dacă ne uităm pe Yahoo answers la secţiunea de beauty şi modă vedem cele mai frecvente dileme ale fetelor din Statele Unite şi nu numai. Acestea s-ar grupa în:

1. Cum să adopt stilul simplu, aparent fără efort şi totuşi atât de chic al unor vedete?

Aici se referă la vedete precum Kate Moss, care se îmbracă foarte simplu aparent, nestudiat, cu o pereche de blugi skinny, un tank top şi balerini şi mai adaugă sau nu un mic accesoriu precum o eşarfă. Important e să priveşti vedetele şi să te inspiri de la ele, adaptând ce ai la ce observi că poartă ele.

2. Cum să fac o ţinută de zi dintr-o rochiţă albă de dantelă?

Aparent rochia de dantelă este pentru o ţinută de seară. Şi totuşi, putem din nou observă la vedete cum fac tot posibilul să schimbe asta. Ideea că accesoriile fac diferenţa nu e doar o simplă vorba.

Dacă adăugăm o gecuţă din piele sau denim şi nişte balerini sau bocanci sau chiar nişte cizme şi o eşarfă deja avem un stil mai aparte însă pentru o ţinută de zi. Multe fete din Statele Unite sau Anglia doresc să adapteze câte o astfel de rochie unui stil mai edgy.

3. Cum să creez o ţinută de seară cu o rochiţă înflorată?

Aici din nou contează accesoriile. Luăm exemplu de la vedete. Un bolero, un colier statement, nişte săndăluţe cu toc, un clutch se numără printre sugestiile celor care răspund.

4. Ce piese cheie îmi trebuie pentru a adopta stilul preppy?

Printre sugestii, care se găsesc şi pe numeroase site-uri la o căutare google, se numără blazer-ul, blugii skinny coloraţi, balerinii, trench-urile, dresurile colorate. Acest stil e cunoscut din filme şi e cel adoptat în general de studente de colegiu.

5. Cum să port un obiect vestimentar anume pe care de obicei nu-l port? Sau cum să-l port altfel decât de obicei?

Asta se face luând un style icon şi căutând ţinutele pe care le poartă sau căutând piesa respective pe lookbook.nu unde oricine e pasionat de modă, fără a fi neapărat vedetă, poate poştă ţinute.

6. Cum să adopt stilul unei vedete? Ce piese cheie îmi trebuie?

Vedetele poartă multe. Alege ce anume îţi place şi încearcă să foloseşti şi ce ai deja. Nu e cazul să-ţi refaci toată garderoba de la zero, glumesc utilizatorii care răspund pe Yahoo Answers.

7. Am văzut rochia asta dar nu o mai au în stoc sau o vreau mai ieftină. Unde caut?

Vii pe Yahoo Answers în speranţa că poate, întâmplător, cineva ştie un magazine unde a văzut astfel de rochii. Unele magazine au site-uri. Vezi cum se cheamă stilul de rochie şi te uiţi la categoria respectivă. Şi dacă cauţi pe Polyvore poţi găsi destul de uşor.

8. Cum îmi stă cu această ţinută?

O întrebare pe care nu o mai pui azi numai cunoscuţilor ci o poţi pune chiar pe net, pe Yahoo Answers, şi primi păreri din lumea întreagă. Dar nu uita că depinde de gusturi. Totuşi nişte sfaturi şi păreri în plus nu strică niciodată! Poate afli ceva la care nu te-ai gândit sau poate că făceai într-adevăr unele greşeli în modă.

9. Am o petrecere dar nu-mi plac rochiile. Cum aş putea să mă îmbrac?

Salopetele elegante sunt la modă şi ele şi la unele ocazii chiar sunt acceptate. Din nou, ia exemple de la vedete şi de la pasionatele de modă din comunităţile online. Cere un sfat. Vei găsi sigur ceva ce să ţi se potrivească.


0 POST COMMENT

Dati un raspuns

-->