MODA pe tocuri in 2014

Am citit recent, adica zilnic, articole interesante despre acest subiect foarte mediatizat, adica cel mai mediatizat: MODA

Sunt femeie si nu pot sa zic ca ar fi un subiect neinteresant sau ca nu mi-ar starni privirea o pereche de pantofi Christian Loubutin, pentru ca, de fapt ei sunt moda si boala noastra.

Tocurile inalte, cui care se potrivesc de minune cu o rochie vaporoasa putin stramta pentru a scoate in evidenta ca suntem femei si atat de larga incat sa demonstreze ca suntem doamne. Atunci cand o femeie  poarta tocuri, este mult mai seducatoare si emana o eleganta aparte. Eleganta si rafinamentul data de o pereche de pantofi ne ajuta sa avem incredere deplina in noi, iar barbatii cu siguranta vor cadea cu usurinta la picioarele noastre, fara ca nici macar sa realizeze.

Sa purtam tocuri cui si fini care alungesc silueta nu zgarie nori care fac picioarele cat blocul.

Se spune ca tocurile intaresc muschii vaginali, consolidarea acestora ducand la o viata sexuala mai buna si la o buna functionare a organelor, cum ar fi vezica. Cu toate ca exista exercitii Kegel speciale pentru muschii vaginali, putem foarte frumos sa ne punem o pereche de pantofi, nu mai mici de 5 cm care iti vor contracta muschii spontan.

Balerinii ne dau dureri de cap si o statura neabordabila.

Stim ca este destul de complicat sa purtam tocuri si tot mai multe femei prefera comfortul balerinilor dar unele studii arata ca purtarea acestora ne dau dureri de cap, de spate si duce la dezvoltarea artritei, o boala foarte intalnita la femei.

Cu toate ca purtam cu usurinta aceste incaltari, ele nu ne ajuta decat sa taraim picioarele in loc sa le ridicam. Si….nu-i asa ce nu arata mai frumos? O femeie care abia isi tarie picioarele sau o femeie care merge dreapta, topaind si radiind de fericire in noile tocuri rosii?

We will be happy to hear your thoughts

Dati un raspuns

Fashion & Trends